Dic4ci Seperti B4bi,Bella Astilah ‘Tenang’ Sek0lahkan Netzen Mulut Celup4r

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n dan penyanyi Bella Astillah tidak melatah sebaliknya membalas c4cian warganet mengenai bentuk badannya yang sedang sarat hamil, dengan tenang.

Isteri kepada pelak0n Aliff Aziz itu berk0ngsi mesej berbaur hin4an daripada se0rang warganet di ruangan Insta St0ry akaun s0sial Instagram (IG)nya.

Bella hanya menjawab “Alhamdulillah” apabila indiividu tersebut menyamakan bentuk tubuhnya yang bakal bersalin bila-bila masa itu dengan b4bi.

“Gem0k macam b4bi, si4l! Hahahaha” tulis individu c3lupar tersebut.

Terdahulu, Bella telah berk0ngsi f0t0nya menyambut ulang tahun kelahiran anak sulung, Ayden Adrean yang ketiga tahun di IG baru-baru ini.

Menerusi f0t0-f0t0 yang dik0ngsi, jelas kelihatan wajah Bella yang semakin sembab, perubahan n0rmal bagi wanita hamil apabila memasuki trimester ketiga. Malah, adiknya Didi Astillah turut memberitahu sudah ada tanda-tanda awal Bella akan bersalin, seperti bukaan 2cm pada rahim.

Mengikut jangkaan d0kt0r Bella atau nama sebenarnya, Dayang Nabellah Awang Astillah, bakal melahirkan cahaya mata perempuan Jumaat (17 Julai) ini.

Difahamkan Bella terpaksa memasuki dewan bersalin sendirian tanpa ditemani suami tersayang, berikutan pintu sempadan masih belum dibuka.

Bella berkata dia tidak pernah mengeluh apabila pintu sempadan masih belum dibuka kerana keputusan kerajaan itu demi kebaikan rakyat. Ujarnya lagi, meskipun berjauhan namun dia tetap rasa dekat dengan suaminya.

“Walaupun berjauhan tidak bermakna Aliff melepaskan tanggungjawabnya. Kami berhubung setiap hari sama ada melalui panggilan suara dan vide0. Suami selalu mengambil berat mengenai saya dan bayi dalam kandungan.

“Saya akan mengikut sahaja keadaan, jika pintu sempadan di buka kembali, Alhamdulillah. Saya percaya ini semua dilakukan untuk kebaikan, jadi tak perlu untuk saya mengeluh,” katanya.

Sem0ga segala urusan Bella dipermudahkan. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Gempak, BH 0nline

Leave a Reply