Digelar penjaga jodoh orang,netzen doakan Zizan Razak cepat kahwin

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Hari ini industri hiburan masih hangat lagi dengan berita perkahwinan pelak0n cantik idaman jejaka Malaya, Mira Filzah bersama pasangannya, Wan Emir Astar.

Namun begitu, nama pelawak Zizan Razak pula dikaitkan memandangkan sebelum ini ada g0sip yang mengatakan dia pernah mempunyai hubungan istimewa dengan Mira Filzah.

Difahamkan sebelum ini Zizan Razak ada mengucapkan tahniah kepada Mira Filzah yang kini bergelar tunangan kepada anak kenamaan, Wan Emir Astar.

“0rang dah nak kahwin, lebih baik d0a yang baik-baik. Sem0ga masa depan dirancang akan dipermudahkan. M0ga Mira menjadi isteri yang baik dan mendapat suami melengkapi hidupnya hingga ke jannah.

“Seterusnya, menambah ahli keluarga baharu dengan termeterainya ikatan suci itu,” demikian jawapan Zizan ketika mengulas berita wanita yang pernah dikaitkan dengannya bakal berkahwin.

T0l0ng jaga ‘j0d0h 0rang’

Akan tetapi mengimbau kembali g0sip-g0sip cinta Zizan, ramai yang perasan kesemua artis wanita yang pernah dikaitkan dengannya sudah pun berkahwin.

Juliana Evans

Emma Maemb0ng

Mira Filzah

Sabar zang, bunga bukan sekuntum

Tidak sabar juga mahu melihat Zizan menamatkan zaman bujang, rata-rata netzen mend0akan agar pelawak tersebut segera bertemu j0d0h.

Aah la ‘ex’ dia semua dah kawin

Termenung jauh, ex pakat dah jumpa j0d0h

Terdahulu cubaan pelawak dan pelak0n Zizan Razak membuat lawak mengenai seluar d4lam dipakai penyanyi kumpulan K-p0p Blackpink, Jennie, bukan mengundang lucu sebaliknya k0mennya itu menjadi pertikaian pengguna media s0sial.

Antara lain, pengguna media s0sial mengingatkan pelak0n filem P0lis Ev0 itu agar lebih mengh0rmati wanita dan tidak melakukan lawak tidak wajar seperti itu. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit 0hmymedia

Leave a Reply