Dikatakan Memakai Baju D3dah Bahu Dan Betis, Natasha Hudson Bersuara Bidas Netz3n

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelakon berd4rah kacukan, Natasha Hudson tidak mahu melayan kec4man netzen di 1nstagram selepas dia memuat naik p0sting mengenakan gaun berwarna putih yang menampakkan sebahagian bahunya.

Menurut laporan Utusan Malaysia, gaun tersebut dipakai olehnya sebagai wajah dan ikon produk ketika melancarkan sebuah produk bersama pelakon kacak, Keith Foo yang merupakan duta.

“Penata gaya telah dilakukan oleh pihak pengasas produk dan saya tiada m4salah untuk menggenakan gaun tersebut kerana ia masih berlapik dan bukan seperti apa yang difikirkan orang”

“Jangan tert1pu dengan warna kain ini dan saya tiada masalah untuk menggayakan kerana ia mengikut tema majlis. Ini bukan pelancaran kedai mamak, ini majlis pelancaran produk! Tambahan pula saya bukan selalu mengenakan gaun,” kata pelakon berusia 38 tahun itu.

“Kalau diamati, bahagian bahu itu sebenarnya bertutup dengan kain, cuma warnanya seperti warna kulit,” kata pelakon, Natasha Hudson, 38, mengenai pakaiannya yang kelihatan seperti menampakkan bahagian bahu dan tidak sesuai dengan imejnya yang bertudung. 

Malah, dia yang pernah tampil berpurdah sebelum ini berharap netzen matang apabila memberi k0men atau pandangan terutama hal berkaitan dengan kerjayanya.

“Saya pun malas nak dengar kata-kata orang sebab orang di luar tidak akan berhenti bercakap walau apa pun yang kita buat. Saya tak kisahlah. Lagipun bukan mereka yang menyuapkan makan,” ujarnya.

Memetik laporan Kosmo! 0nline, Natasha ‘4lert’ dan tahu batas-batas sebagai seorang muslimah dan ‘okey’ sahaja sekiranya dikr1tik netzen.

Natasha sebelum ini pernah berkahwin sebanyak empat kali. Perkahwinan pertama bertahan selama empat bulan, diikuti perkahwinan kedua dengan ahli p0litik, Datuk Shahrin Zahari juga tidak bertahan lama.

Dia kemudian berkahwin dengan penyanyi hip hop Khalid Kamal atau Carleed Khaza yang juga bekas penyanyi kumpulan Phlowtron pada 15 April 2012. 

Hasil daripada perkahwinan kedua dan ketiganya, Natasha dikurniakan tiga anak iaitu Nessa Helena, Naeema Khaleela dan Faatimah namun mereka bercer4i pada 2018.

Pada Oktober 2019, pelakon filem filem Chermin ini mengejutkan ramai apabila mengesahkan perkahwinan kali keempatnya bersama ahli perniagaan, Noor Nashriq Sekanor. Namun, ia juga berakhir dengan percer4ian. 

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Ohmymedia,harian metro

Leave a Reply