Dikatakan Sedang Berbadan Dua, Elly Mazlein Tampil Beri Kenyataan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Dah jadi kebiasaan untuk makcik-makcik bawang di Malaysia suka masuk campur urusan kehidupan para selebriti. Bila hidup membujang sibuk ditanya bila nak kahwin. Bila dah kahwin pula sibuk ditanya bila nak ada anak.

Seharusnya peminat perlu peka bahawa isu anak atau pun cahaya mata ini antara perkara s3nsitif. Jangan pula cepat melatah bila suatu pasangan itu lambat mendapat anak dan mungkin mereka ada perancangan tersendiri demi masa depan keluarga.

Lihat sahaja pasangan Elly Mazlein dan suaminya, Cikgu Azlan di mana sering sahaja ditanya s0al cahaya mata. Sebelum ini dia sering sahaja memuat naik gambar 0utfit 0f The Day (00TD) di media s0sial.

Namun sejak akhir-akhir ini jarang pula melihat dia berbuat demikian sekali gus menjadi tanda tanya peminat dan beranggapan bahawa pelak0n berkenaan sedang berbadan dua.

Enggan terus menjadi sp3kulasi, Elly yang selesa disapa Kak Lina memberitahu yang dia akan berk0ngsikan kepada umum apabila tiba masanya nanti.

Sudah pasti setiap pasangan yang berkahwin mengimpikan zuriat yang sihat bagi melengkapi hubungan perkahwinan yang terbina. Begitu juga yang diharapkan 0leh Kak Lina dan Cikgu Azlan.

Buat masa kini terlalu awal untuk dia k0ngsikan apa-apa berita berkaitan kehamilan. Apa yang dimintanya adalah mengharapkan peminat mend0akan yang baik-baik sahaja rezekinya bersama suami.

“Kalau dah 0kay, dah kuat, dah sah, Kak Lina akan k0ngsikan. Masih awal lagi untuk bercerita pun. D0akan Kak Lina ya. Kalau ada berita mengenai kehamilan, Kak Lina akan k0ngsikan. Jadi, d0akan kesejahteraan dan sem0ga dikurniakan rezeki cahaya mata.” Memetik kenyataan Kak Lina kepada Harian Metr0.

Keseluruhannya, menjadi ibu bapa adalah idaman setiap pasangan berkahwin. Namun ianya perlu diselangi dengan rasa tanggungjawab dan penuh kasih sayang. Apa pun sem0ga perancangan yang diatur 0leh Kak Lina dan suami dipermudahkan kelak.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Info Meeks

Leave a Reply