Dikatakan sudah tinggal serumah dengan Noor Nabila,Sharnaaz tampil jawab persoalan netzen

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Sharnaaz Ahmad memilih untuk berbaik dengan kakak kepada selebriti terkenal Neel0fa, N00r Nabila untuk ‘c0-parenting’ bagi kebaikan anak mereka, Jebat Jayden.

Ketika dihubungi Gempak, Sharnaaz menyatakan perkara yang diutamakan sekarang ini adalah untuk membesarkan Jebat dan melaksanakan tanggungjawab sebagai ibu bapa.

“Kami berbaik untuk ‘c0-parenting’ dengan keadaan sekarang ini. Jadi, tak ada benda yang meny4kitkan hati antara satu sama lain sebab yang penting adalah untuk membesarkan Jebat bersama-sama.

“Nak kata ke arah rumah tangga semakin el0k itu subjektif. Apa yang saya utamakan sebagai se0rang manusia adalah nak berkawan dengan dia. Dia adalah wanita dan ibu kepada anak saya dan kami matang dalam menguruskan hal ini.

“Saya bapa kepada Jebat. Saya tak b0leh buang masa dan abaikan tanggungjawab seperti makan minum dan pakaian Jebat. Saya urus dan belikan.

“Macam Nabila, dia laksanakan tanggungjawab sebagai ibu. Setiap hari saya berhubung dengan Nabila tanya pasal Jebat. Kalau saya nak jumpa Jebat, saya bagitau Nabila. Kadang-kadang saya belikan ‘extra’ makanan dan hantar kepada Nabila dan Jebat. Saya bertindak sebagai se0rang kawan yang matang,” katanya.

Tambah pelak0n filem P0lis Ev0 3 ini, dia merasakan ini bukanlah masa yang sesuai untuk membincangkan s0al rumah tangga mereka. Bagi pemilik nama Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ini, dia hanya ingin Jebat gembira sebagai anaknya dan Nabila.

“Untuk kami bincang s0al perkahwinan, saya rasa mungkin tak sesuai. Itu saja. Tetapi untuk ‘c0-parenting’, saya tak ada masalah. Saya nak Jebat gembira.

“Mungkin sebagai suami isteri kami tak berjaya, tapi ‘c0-parenting’ kami berjaya. Apa salahnya?” katanya lagi.

Ketika ini, kes pencer4ian Sharnaaz dan Nabila masih berjalan. Pasangan ini bernikah pada 31 Mac 2017 di H0tel R0yale Chulan, Damansara, Selang0r. Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan se0rang cahaya mata lelaki bernama Jebat Jayden.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply