Dilamar Kekasih Hati Pada Hari Istimewa, Ayda Jebat Dihujani Ucapan Tahniah

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Perhubungan merpati sej0li pasangan selebriti Nabil Mahir dan Ayda Jebat sudah lama terjawab apabila bekas pengacara pr0gram HLive itu mengesahkan status hubungan cinta mereka. Nabil Mahir juga memberitahu dia dan Ayda memiliki keserasian dalam membina sesebuah hubungan ke fasa seterusnya.

“Sebenarnya, kami sedang mengenali hati budi masing-masing. Keluarga pun dah jumpa, kita 0rang pun dah betul-betul rapat. Perasaan tu ada. Terdahulu, Nabil pernah memberitahu yang beliau enggan tergesa-gesa mendirikan rumah tangga. Apa yang saya b0leh cakap, kami lebih daripada kawan. Bercintalah. Cuma kami tak mahu tergesa-gesa,” katanya.

“Setakat ini, saya tak dapat nak nyatakan tarikh rasmi bercinta sebab tak sedar bila kami bercinta, semua ini datang sendiri,” katanya kepada mStar.

Nabil ditemui ketika majlis pelancaran muzik vde0 Ayda Jebat iaitu Mana Ada Hati dan Better Than Y0u yang diadakan di Liberte, Menara Lian H0e, Tr0picana Petaling Jaya,.

Tambah Nabil, hubungan itu masih baharu dan kedua-dua mereka belum merancang untuk ke peringkat yang lebih serius. Namun kini, industri hiburan terima perkhabaran menarik apabila Ayda Jebat mengk0ngsikan gambar tanda telah dilamar kekasihnya itu.

Dalam p0sting terbaru, Nabil telah melamar Ayda sempena hari jadi dan menghadiahkan Ayda Jebat sebentuk cicin yang sangat cantik. Ramai rakan artis dan peminat teruja denagan perk0ngsian Ayda dan rata-rata dari mereka mengucapkan tahniah.

ashhryyyyy sh00 happy f0r y0uuu! Pill0w talk s00n!

mfmirafilzah Awwwww..C0ngratulati0ns and happy birthday baby girl!

dayanar0za C0ngratulati0ns babygirl!!!!

natashaelyzza 0mg0mg0mg!!! C0ngratsssssssssss

lia_natalia Alhamdulillah Ya Allah

michaelang38 C0ngratsssss @aydajebat masa nikah Nanti mintak at least 3 carat vvs 1 diam0nd ya!

Sementara itu, Ayda, 27, mend3dahkan kehadiran Nabil dalam hidupnya menjadikan dia se0rang manusia yang lebih baik daripada sebelumnya.

“Kalau 0rang cakap kenapa saya kawan dengan dia? Salah satu sebab kerana dia buat saya jadi manusia yang lebih baik daripada sebelum ni,” katanya.

Dalam pada itu, Nabil mengakui selesa berk0ngsi f0t0 mesra bersama Ayda di laman s0sial kerana tidak mahu menyembunyikan perkara itu daripada peminat.

“Kalau masing-masing ada perasaan yang sama, tak ada benda yang nak disembunyikan, melainkan bertepuk sebelah tangan, s0rang akan berk0ngsi, tapi lagi s0rang hide,”

“Cuma, kami belum ada persetujuan lagi untuk menetapkan tarikh perkahwinan… harap semua d0akan yang terbaik,” ujarnya. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber M.B

Leave a Reply