Dilihat Makin Bahgia Lepas Tak Jadi PM,Najib Razak Kini Model Baju Kurta

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Selepas tidak lagi menjawat jawatan sebagai Perdana Menteri sejak dua tahun lalu, nampak gaya hidup Datuk Seri Najib Tun Razak sudah semakin berubah dan dilihat lebih mudah didekati 0leh masyarakat.

P0pular dengan tagline ‘Malu apa B0ssku’ dan ‘Bukan Bishee Bishee’. Kita sedia maklum bahawa bekas Perdana Menteri itu kini mula aktif bercampur gaul dengan geng m0t0r.

Najib Razak m0del kurta

Bukan setakat itu sahaja, kini Najib Razak sudah bergelar m0del baju kurta pula. Menerusi muat naik di 1G Ron Kamisan, memaparkan beberapa f0t0 bekas Perdana Menteri menggayakan kurta

DS Najib nampak makin bahagia

Terkejut teng0k Najib Razak jadi m0del, rata-rata netzen memberi pelbagai resp0n namun kebanyakkan memuji sikap sp0rting beliau yang tidak kisah membantu mempr0m0sikan pr0duk anak tempatan.

“Aku perasan DS Najib makin enjoy dengan life dia lepas tak jadi PM dah” tulis mak kucen123

“Bossku lak kulit putih, memang berseri-seri la kaler semua” tulis ftn.zt

“Rasa nya dato Sri ni dia belajar dari kesil@pan dan tahu apa yang dihadapi nya sekarang ni. Jadi dari situ dia mula berubah sedikit demi sedikit. Kalau betul selama ni dia difitn@h dan apa yang dia buat itu betul aku pun rasa patut kena minta maaf dengan dia. Sebab mungkin selama ini kita hanya dengar berkaitan keburukan je tanpa kita kenal dia terlebih dahulu” tulis Afham Massal

Hands0me b0ssku

Terbaik la b0ssku

Bukan kaleng-kaleng lagi, nampak gaya sejak dah tak menjadi Perdana Menteri, Datuk Seri makin tenang dan ‘enj0y’ dengan hidupnya sekarang, walapun masih kena turun naik m4hkamah.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Ron Kamisan kredit ohmymedia

Leave a Reply