Dipalit Pelbagai K0ntr0versi,Akhirnya Intan Najuwa Sahkan Putus Tunang

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Akhirnya teka-teki mengenai status hubungan Intan Najuwa dan ahli perniagaan Razrul Anwar Rusli terjawab apabila aktres itu mengakui ikatan pertunangan mereka sudah berakhir.

Menurut Intan atau Intan Najuwa Abdul Wahid, 23, dia menganggap tiada j0d0h antara mereka dan keputusan itu dibuat selepas perbincangan dilakukan kedua-dua belah pihak.

Intan juga memberitahu tujuan dia berk0ngsi perkara itu kerana tidak mahu lagi bekas tunangnya terpalit dengan k0ntr0versi dalam industri seni.

“Hubungan saya dan dia (Razrul) sudah berakhir dan keputusan dibuat selepas kami berbincang dengan cara baik. Antara kami sudah tiada j0d0h dan persefahaman.

“Bila berpis@h itu, biarlah kami sahaja yang tahu. Saya berk0ngsi perkara ini pun sebab tak nak lagi dia terkait dengan saya memandangkan dia pun bukan dari bidang ini.

“Saya tak nak dia terlibat kalau ada apa-apa terjadi atau k0ntr0versi berkaitan dengan diri saya. Biarlah dia jalani hidup tanpa ada g@ngguan,” kata Intan kepada mStar.

Sebelum ini, mStar ada menerima kiriman email yang mend@kwa Intan telah menyekat akaun 1nstagram dan memadam f0t0 mereka. Malah, perbezaan usia 16 tahun dan berlainan bidang berkemungkinan menjadi punca hubungan mereka berm@salah.

Bagaimanapun menerusi lap0ran mStar pada 15 Januari lalu, Razrul tampil menafikan d@kwaan mengenai hubungan pertunangannya dengan Intran sudah berakhir.

Dalam pada itu, pelak0n yang p0pular menerusi drama Kekasih P@ksa Rela ini berharap semua pihak memahami dan tidak menjatuhkan hvkvm dengan apa yang terjadi.

“Saya nak bersihkan nama saya dan dia selain nak jelaskan situasi hubungan kami sebelum ini. Saya harap semua 0rang faham dan tak jvdge dengan apa yang terjadi.

“Apa yang berlaku, di luar kuasa saya. Kami hanya mampu perancangan tapi tuhan yang menentukan. J0d0h, aj@l dan m@ut itu ditanganNya,” ujarnya.

Sebelum ini, bekas tunangnya turut terpalit dengan k0ntr0versi f0t0 mesra Intan dengan her0 gandingannya iaitu Idris Khan dan Zul Ariffin.

Intan dan Razrul mengikat tali pertunangan pada 18 0g0s tahun lalu di H0tel Thistle, J0h0r Baharu sempena ulang tahun kelahiran aktres itu yang ke-22. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply