Dipuji Kemas, Jurumekap B0ngkar Rahsia Tudung Nikah Ayda Jebat Cantik Terletak

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Majlis pernikahan yang berlangsung petang semalam semestinya menjadi momen manis buat pembukaan tahun 2021 kepada pasangan Nabil Mahir dan Ayda Jebat.

Memilih tarikh 1 Januari 2021 sebagai hari diijabkabul sebagai suami isteri, Nabil dan Ayda kelihatan amat sepadan ketika majlis menyarungkan cincin seusai majlis pernikahan yang ringkas berlangsung di Masjid Negara

Tudung kemas Ayda Jebat dipuji

Namun begitu, penampilan pelakon dan penyanyi wanita terkenal itu tampak anggun mengenakan sepersalinan busana bewarna putih diserikan lagi dengan lilitan tudung yang terletak kemas dan cantik seperti empunya badan

Ramai yang memuji penampilan Ayda Jebat serta kedudukan tudung jenis satin yang digayakannya kerana langsung tidak rosak sepanjang majlis berlangsung.

Tak ada spray tudung, guna spray rambut

Menerusi perkongsian daripada seorang jurumekap terkenal, Datuk Alha Alfa di 1nstagramnya, beliau telah membuka satu rahsia berkenaan tudung yang digayakan oleh penyanyi itu.

Menurutnya, umum sedia maklum jenis tudung dari kain satin memang agak sukar dibentuk, jadi beliau menggunakan spray rambut yang biasa dipakai olehnya untuk membentuk tudung terbabit.

Hasil daripada experiment tersebut, tudung Ayda Jebat berjaya dibentuk kemas dan mendapat pujian ramai kerana mengakui kain jenis satin silk ini amat susah dibentuk kerana bersifat licin.

Last minute punya hal

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet terutamanya kaum wanita telah meninggalkan k0men diruangan 1nstagram jurumekap terbabit.

Masing-masing berasa teruja bila mengetahui ada cara lain selain menggunakan spray tudung seperti kelazimannya jika berada dalam situasi terdesak.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Alha Alfa Kredit Ohmymedia.

Leave a Reply