“Doakan kami..”-Puteri Aishah ded4h ada jngkitan v1rus di paru2

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

SELEPAS disahkan p0sitif C0v1d19 pada Selasa, pelak0n Puteri Aishah berk0ngsi dia mengalami sedikit jngkitan v1rus itu di paru-paru namun masih dalam keadaan baik. Puteri Aishah atau nama sebenarnya Puteri Aishah Sulaiman, 24, turut berterima kasih kepada d0kt0r dan jurur4wat di H0spital Sungai Bul0h atas layanan yang sangat baik.

Pelak0n drama PA Untuk Dia ini juga menganggap ada hikmah dengan apa yang berlaku dan menasihati 0rang ramai supaya mengikut semua perintah daripada kerajaan.

“Assalammulaikum semua. Terima kasih yang tak terhingga kepada semua yang mend0akan kesihatan Puteri. Alhamdulillah, sekarang puteri masih 0kay cuma ada sedikit jngkitan v1rus kat paru-paru.

“Semua d0kt0r dan jurur4wat kat sini sangat baik dan membantu. Terima kasih kepada anda semua. Semua yang terjadi ada hikmahnya. Puteri harap anda semua ikut perintah kerajaan untuk #stayath0me and practice g00d hygiene.

“T0l0ng jangan ambil mudah perkara ini. D0akan Puteri dan pes@kit yang lain cepat sembuh. Mari kita lawan bersama. Terima kasih. L0ve, Puteri Aishah,” katanya.

Puteri Aishah yang sedang dirawat di H0spital Sungai Bul0h itu memuat naik perkara tersebut menerusi laman 1nstast0ry miliknya pada Jumaat.

Sebelum ini, pengurusnya iaitu Iman Tang berkata Puteri Aishah melakukan ujian saringan selepas pulang dari menjalani penggambaran drama Demi di Sc0tland pada 31 Mac lalu.

Menurutnya lagi, Puteri Aishah menerima panggilan pengesahan daripada pihak Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) pada petang Selasa.

Selain Puteri Aishah, pelak0n kanak-kanak iaitu Puteri Rayyana Raqya dan ibunya, Syira serta lima kru pr0duksi termasuk pengarah, pen0l0ng pengarah, jurus0lek dan jurukamera mengalami nasib yang sama.

Difahamkan, jurukamera drama tersebut iaitu keadaan Ambia Ahmad beransur pulih namun masih ditempatkan di Unit Kecemasan Rapi (ICU).

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply