“Doakan kami..”-Tak pernah bersuara,kali ini Dini sendiri buka mulut ulas hubungannya dgn Janna Nick

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n k4cukan kacukan Melayu-Switzerland, Dini Azan Schatzmann mengharapkan d0a yang baik-baik agar hubungan cintanya dengan Janna Nick berjaya menempuh fasa perkahwinan.

Biarpun seusai Ramadan membuka tirai, kisah pasangan kekasih dua sej0li itu kahwin lari di Satul, selatan Thailand kec0h diperkatakan apabila ada individu mend3dahkannya menerusi laman Tw1tter, ia sedikitpun menjejaskan hubungan yang terjalin sejak hampir dua tahun lalu.

“Sudah tentu dalam hubungan serius, kami merancang untuk ke peringkat perkahwinan. Bagaimanapun, apa yang b0leh dikatakan, hubungan masih pada peringkat awal dan hanya mampu merancang.

Hubungan serius, Janna sudah menemui ibu Dini

“Sekiranya semuanya ditetapkan, pasti saya akan berk0ngsi berita gembira ini. Janna juga sudah beberapa kali menemui ibu saya,” katanya kepada BH 0nline.

Mengimbas pertemuan hingga menimbulkan bibit cinta, Dini berkata, kali pertama bertemu Janna ketika menjalani penggambaran drama Bukan Cinta Aku pada Julai 2018.

“Ketika itulah, saya tertarik dengan karakter, pers0naliti dan cara Janna bekerja. Janna, luaran nampak kasar, tetapi dia se0rang yang sangat lembut dan penyayang. Saya jatuh cinta dengan pers0nalitinya.

“Janna banyak membantu saya menghafal skrip dan lak0nan. Selepas habis penggambaran drama Bukan Cinta Aku, Janna menghubungi saya dan minta t0l0ng melatihnya bersenam. Sejak itu, kami saling mengenali dan menjadi lebih rapat,” katanya.

Bekas graduan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan, Universiti 0f British C0lumbia, Kanada itu berkata, dia dan Janna tidak terkesan d4kwaan kahwin lari di selatan Thailand apabila maklumat pernikahan termasuklah nama penuh dan n0mb0r kad pengenalan did3dahkan, malah lebih selesa mengambil langkah mendiamkan diri.

“Lagi pula, ia dilakukan akaun p4lsu yang tidak bertanggungjawab menyebarkan berita ini, jadi mengapa kami perlu terkesan. Bagaimanapun, saya kesal ada yang berniat jahat mahu menjatuhkan reputasi dan nama baik saya dan Janna pada bulan Ramadan.

“Kekec0han ini berlaku pada malam pertama Ramadan. Saya terkejut dan tak menyangka ada 0rang yang ingin membuka buku amalan pada bulan mulia dengan melakukan fitn4h,” katanya.

Sehubungan itu, bagi mengh0rmati Ramadan, pelak0n Cemburu Se0rang Perempuan itu berkata, dia tak berhasrat memanjangkan isu ini.

“Tak mengapalah, apa yang lebih penting, saya mahu menumpukan perhatian pada ibadat puasa,” katanya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit BH 0nline

Leave a Reply