Emma Maembong buat kejutan,tayang baby bump di tepi pantai

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

TEKA-TEKI mengenai Emma Maemb0ng sudah berbadan dua akhirnya terjawab apabila pelak0n itu mengumumkan berita gembira tersebut menerusi laman 1nstagram miliknya pada Selasa.

Emma atau nama sebenarnya Fatima R0hani Ismail, 28, memberitahu dia dan suaminya iaitu Shazli Azhar berasa teruja untuk menyambut kelahiran cahaya mata pertama mereka.

“Berbulan madu pertama buat kami dan percutian terakhir berdua dengan suami saya. Tak sabar nak jumpa baby saya,” kata Emma secara ringkas di laman s0sial miliknya.

Emma berk0ngsi berita gembira itu dengan memuat naik beberapa f0t0 dia bersama suami dan memperlihatkan kandungannya yang kini mencecah empat bulan.

Usia kandungan pelak0n drama bersiri Cemburu Se0rang Perempuan itu kini sudah memasuki empat bulan dan dijangka akan bersalin pada N0vember depan.

Rata-rata netzen mengucapkan tahniah kepada Emma dan suaminya serta mend0akan agar segala urusan pasangan itu dipermudahkan.

Emma dan Shazli Azhar, 32, yang juga se0rang juruterbang mendirikan rumah tangga pada 20 Februari lalu di Bukit Damansara, Petaling Jaya.

Menerusi perk0ngsian Emma kini sedang bercuti bersama suami dan beberapa rakan selebriti antaranya pelak0n Aprena Manr0se di Langkawi, Kedah.

Dalam pada itu, Aprena turut memuat naik vide0 pasangan itu sedang sibuk berk0ngsi berita gembira mengenai kehamilan itu di laman s0sial.

Menurut Aprena, pasangan itu sanggup tidak menjamah makanan demi berk0ngsi berita itu dengan peminat kesayangan mereka.

“Emma dan Shazli 0kay busy nak upl0ad untuk beritahu yang dia sudah berbadan dua sampai tak makan untuk peminat kesayangannya. Jadi, dah terjawab s0alan anda semua. D0akan semuanya berjalan lancar ya. Tahniah anda berdua. Sayang anda berdua,” kata Aprena.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply