“F0t0 mesra bersama wanita tu biarlah dia sendiri jelaskan..”-Tunang Syazwan Zulkifly ded4h kisah disebalik putus tunang

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

TUNANG kepada pelak0n Syazwan Zulkifly iaitu Sya Zulkifli mengesahkan ikatan pertunangan mereka telah berakhir pada hujung Mac lalu.

Menurut Sya atau nama sebenar Syawariah Zulkifli, 32, punca perpis4han mereka itu hanya diketahui keluarga dan menganggap tiada j0d0h untuk mereka meneruskan perkahwinan.

“Saya tahu banyak pihak yang tertanya tentang kepastian dari artikel ini. Saya dan Syazwan Zulkifly telah memutuskan tali pertunangan pada 31 March 2020.

“Saya sendiri telah memulangkan cincin merisik dan bertunang kepada Syazwan sendiri. Dan hal ini cuma diketahui 0leh pihak keluarga sahaja.

“Apa yang berlaku antara saya dan Syazwan… saya anggap sudah tak ada j0d0h dan biarlah kami sahaja yang tahu punca perpis4han ini,” katanya menerusi Instagram.

Bersama kapsyen tersebut, dia turut memuat naik paparan skrin lap0ran artikel g0sip mengatakan hubungan pertunangannya dengan pelak0n filem Juv4na itu telah berakhir.

Berita itu mula dihidu selepas akt0r itu memuat naik f0t0 mesra bersama wanita lain di laman s0sial Instagram. Bagaimanapun, dia bertindak memadam f0t0 berkenaan beberapa jam kemudian. Syazwan mengikat tali pertunangan dengan pramugari itu pada 2 September tahun lalu.

MStar terima kiriman emel daripada se0rang pembaca memaklumkan mengenai g0sip tersebut dan sekeping f0t0 Syazwan bersama wanita lain menguatkan lagi d4kwaan putus tunang.

Dalam pada itu, Sya berkata dia enggan mengulas lanjut mengenai f0t0 pelak0n itu bersama wanita lain seperti yang tul4r di media s0sial.

Malah, dia mend0akan yang terbaik untuk bekas kekasihnya itu serta berterima kasih kepada keluarga yang sentiasa memberikan s0k0ngan.

“Isu gambar Syazwan bersama wanita lain itu biarlah pihak Syazwan sendiri yang jelaskan. Saya d0akan yang baik-baik sahaja untuk dia. Terima kasih kepada keluarga yang sentiasa ada dengan saya dan terima kasih juga kepada yang mend0akan saya,” ujarnya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply