“Fitn@h yang anda rancang telah berjaya”-Amyza Aznan kes@l gerakan ‘b0ikot artis sampah’

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Amyza Aznan akhirnya membuka mulut selepas 1su paparan skrin dia bersama beberapa artis tersebar di media s0sial sehingga menimbulkan kem@rahan netzen.

Menurut Amyza, dia bersama beberapa 0rang rakan artis difitn@h 0leh pihak tertentu yang mempunyai niat j@hat.

“Hebat admin dan tr00pers. Fitn@h yang anda rancang telah berjaya, anda berjaya buat 0rang percaya dengan rancangan j@hat anda.

“Tak apa, kalau rasa dengan fitn@h yang jhat ini b0leh buat anda ser0n0k, bangga… teruskan!,” katanya menerusi laman 1nstagram.

Bersama kapsyen tersebut, Amyza turut memuat naik paparan skrin mempamerkan wajah dan nama beberapa selebriti yang menjadi m@ngsa kec@man netzen.

Dalam f0t0 tersebut turut dinyatakan tanda pagar ‘B0ik0t Artis Sampah’ kerana meminta bantuan khas artis, hin@ netzen IQ rendah, tak hairan bawang netzen dan tak hirau s0k0ngan netzen.

1su per@ng artis dan netzen ini bermula apabila penyanyi Black mencadangkan bantuan khusus daripada kerajaan untuk penggiat seni.

Kemuncaknya apabila tersebar beberapa keping f0t0 rakaman perbualan beberapa 0rang selebriti dalam satu akaun T3legram milik Persatuan Seniman Malaysia yang didakw@ menghin@ netzen dan pelak0n Zarina Anj0ulie.

Sementara itu, Amyza berkata dia mengambil keputusan untuk menutup ruangan k0men di 1nstagram miliknya kerana enggan melayan k0men neg@tif netzen.

“0h yang kata takut… 0ff c0mment, malas nak layan! Saya banyak kerja berfaedah lain dari mengadap benda-benda neg@tif ini.

“Nak takut dengan kec@man? Saya lagi takut kut-kut tengah ni tersebar, manusia tengah ralit, tiba-tiba dunia ki@mat,” ujarnya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply