Fuh..Style Habis!-Nabila Huda Imbas M0men Saat Berada Di Red Carpet

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Nabila Huda binti Suhaimi atau mesra dipanggil Nabila Huda adalah nama besar dalam industri seni tanah air. Siapa sahaja yang tidak dengan pelak0n wanita ini.

Nabila Huda adalah antara pelak0n dan selebriti tanah air yang sering berk0ngsi rasa gembira, sedih, s0al kerja dan keluarganya bersama-sama peminat di laman s0sial. Perkara tersebut mendekatkan lagi dirinya dengan peminat yang sentiasa mengikuti perkembangan karier dan kehidupannya.

Baru-baru ini Nabila Huda mengimbau kenangan saat berada di karpet merah (red carpet) dalam mana-mana majlis keramaian yang diadakan setiap tahun. Vide0 tersebut melihatkan busana dan fesyen yang digayakannya mengikut peredaran masa ke masa.

“Here g0es my RedCarpet m0ment. Dari belum kahwin,zaman n4kal,meng4ndung,dah beran4k, div0rce,remarried again. Fuh,perjalanan Hidup macam naik r0llerc0aster si0l..haha!1st ph0t0 tu rasanya 12 years ag0 k0t ! This is the life I live and that’s just a half 0f it,” tulisnya.

Malah, Pelak0n Wanita Terbaik Anugerah Skrin 2019 itu turut menanda (tag) pereka fesyen dan jurus0lek yang terlibat dalam acara tersebut. Menerusi ruangan k0men, rata-rata memuji pers0naliti tersendiri yang dimiliki anak kepada penyanyi Amy Search itu.

Pelak0n Nabila Huda pernah melalui epis0d duk4 dalam hidupnya bila dikaitkan dengan ayahnya, Raja R0ck Negara, Amy Search. Namun perkara tersebut sudah menjadi lipatan sejarah, dan keakraban keluarga mereka kini menjadi lebih erat dan penuh kasih sayang.

Walaupun baru kehilangan nenek tercinta, Nabila terus bangun untuk lebih rapat bersama keluarga yang ada. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! SumberInstagram Nabila Huda, MH

Leave a Reply