“Gambar tu n0rmal ja..Saya adik bongsu dan sangat manja dengan famili dan abang ipar”

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Bulan lalu hangat diperkatakan mengenai gambar perkahwinan Emma Maemb0ng bersama suaminya, Muhammad Shazli Azhar yang memaparkan Chacha Maemb0ng dicium 0leh abang iparnya.

Enggan mengulas lanjut mengenai isu itu, Chacha menyifatkan netzen terlalu neg@tif mengenai hal berkenaan. Bagaimanapun, baru-baru ini Chacha membuka mulut mengenai k0ntr0versi tersebut menjelaskan dia sememangnya se0rang yang sangat manja dengan abang ipar.

Ujarnya lagi, tiada salahnya untuk meraikan kebahagiaan lebih-lebih lagi dia baru mendapat abang ipar dan kakaknya yang baru sahaja bergelar isteri.

“Saya adik b0ngsu dan saya sangat manja. Saya manja dengan family saya, saya manja dengan abang ipar saya semua, saya manja dengan semua 0rang yang saya rasa itu adalah keluarga saya.

“Tak salah sebagai adik b0ngsu yang baru dapat abang ipar dan kakak saya baru je halal, s0 tak salah kalau kita nak meraikan kebahagiaan itu. Saya happy dengan family saya. Tak ada isu pun timbul dalam family pasal benda ni,” katanya kepada Astr0 Gempak.

Menurutnya, gambar itu biasa sahaja baginya dan ramai mereka diluar sana turut melakukan perkara sama tapi hanya kerana dirinya se0rang selebriti pasti akan dikec@m teruk.

“Pasal gambar tu, it’s a n0rmal gambar. Saya perasan 90 peratus 0rang, semua buat macam tu tapi kenapa bila saya, semua 0rang macam gila-gila hent@m saya?

“Saya tak b0leh nak k0men macam-macam sebab mulut 0rang kita tak b0leh nak tutup. Sebab apa yang saya buat, kita ni sebagai public figure apa yang kita buat 0rang akan nampak semua salah kita.

“S0, cara yang terbaik kita diamkan diri. Tak payah balas-membalas, kalau melawan pun nak buat apa, s0 i just keep it l0w,” katanya.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit r0tikaya

Leave a Reply