Gara-gara kluster kayangan tak jujur,Adam Shahz terpaksa diku4rantin

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Baru-baru ini, nama Adam Shahz kembali hangat diperkatakan apabila menjadi fr0ntliner dengan menyertai Angkatan Pertahanan Awam (APM) dalam mengangihkan bantuan kepada para petugas kesihatan.

Tugasan-tugasan yang dilakukan sepanjang temp0h PKP ini kerap dimuat naik ke 1nstagram dan mendapat resp0n p0sitif daripada warganet.

Terpaksa diku4rantin

Namun, sejak kebelakangan ini, Adam seakan kurang memuat naik aktivitinya sejak PKP dilanjutkan lagi. P0sting terakhirnya adalah pada 16 April dan selepas itu tiada lagi khabar terkini.

Akhirnya pers0alan tersebut terjawab apabila dia ada berhubung dengan k0ntak rapat yang individu yang sedang disaring kerana disyaki membawa C0v1d19 dan diminta untuk melakukan ku4rantin selama 18 hari 0leh pihak KKM.

Kalau sedang disaring t0l0ng patuh arahan

Menurutnya, dia telah berhubung dengan individu yang sedang disaring namun tidak patuh dengan arahan PKP apabila keluar berurusan dengan 0rang ramai.

Adam turut menyertakan sekali surat yang menyatakan dia perlu melakukan ku4rantin diri ek0ran daripada berhubung dengan individu yang tidak jujur dengan k0ndisi diri sehingga menyusahkan 0rang lain.

T0l0nglah jangan nak berlagak dewa

Dia juga ada menyebut berkenaan kluster ‘kayangan’ yang telah membuatkan ramai fr0ntliner tumbang akibat sikap mereka yang tidak jujur dan mementingkan diri sendiri.

Sem0ga semuanya baik2 sahaja

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan k0men di muat naik Adam dengan menghent4m perangai tidak jujur dengan k0ndisi diri.

Dalam pada itu, mereka turut menasihatkan adam supaya berhati-hati dan sentiasa menjaga kesihatan ketika sedang bertugas memberi khidmat masyarakat.

Patutlah dah lama tak ada p0st gambar

Jaga diri bang

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Adam Shahz kredit 0hmymedia

Leave a Reply