Gara-Gara Vide0 Gelek Gedik 1ni,Ayda Jebat T3ruk Dihentam Netzen

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

GARA-GARA memuat naik vide0 tarian di Instagram,pelak0n adn penyanyi menerima pelbagai k0men neg4tif daripada netzen Menurut Ayda, dia k3sal apabila ada individu yang bukan pengikutnya melemparkan kata-kata neg3tif dan menjatuhkan hukVm sewenang-wenangnya atas tindakannya itu

“Sejujurnya saya k3sal apabila berk0ngsi vide0 menari dan tiba-tiba muncul k0men-k0men h1naan dan neg4tif daripada mereka yang tak pernah f0ll0w dan baru kenal saya.

“Padahal sebelum ini pun memang saya minat menari.tapi mereka ni mungkin tak pernah tahu tentang minat saya dan terus h3ntam saya hanya kerana vide0 yang baru mereka teng0k itu.

“Lagipun vide0 itu hanya suka-suka sahaja, bukan nak g0da 0rang dan saya muat naik di Instagram. Saya terima k0men mereka itu sebagai teguran dan ingatan tapi janganlah dengan ayat-ayat neg4tif yang b0leh mengg0res hati 0rang lain.

“Kalau selepas ini ada k0men yang terlalu mel4mpau saya padam sahajalah! Saya tak nak ruangan media s0sial itu dipenuhi dengan benda neg4tif dan keb3ncian.

“Saya sedar benda ini bukan jadi pada saya sahaja, malah ramai selebriti lain turut menerima nasib sama… jadilah pengguna media s0sial yang mat4ng dan p0sitif,” ujarnya.

K0MEN NETZEN

Terdahulu, selepas menjalin hubungan rapat kira-kira setahun, Nabil Mahir dan Ayda Jebat bertunang secara atas talian pada April lalu. Nabil, 32, dan Ayda, 28, bertunang melalui aplikasi G00gle Meet bagi mematuhi pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Berk0ngsi berita gembira, Ayda memberitahu, sebelum PKP, keluarga kedua-dua pihak berbincang untuk mengadakan majlis merisik dan bertunang pada hari jadi Nabil.

“Sejujurnya, apabila PKP dikuatkuasakan, kami terfikir untuk menunda acara. Tetapi, keluarga Nabil mahu semua berlangsung dengan cepat. Kalau b0leh, mereka mahu kami bernikah secepat mungkin, tidak mahu tunggu lagi. Jadi, bagi mengh0rmati permintaan keluarga, saya dan Nabil tampil dengan idea menganjurkan majlis bertunang secara 0nline,” katanya kepada BH 0nline.

Ditanya mengenai tarikh perkahwinan, pelak0n dan penyanyi ini perlu mengh0rmati kedua-dua keluarga dan bakal mengumumkannya, tidak lama lagi. Majlis bertunang atas talian itu disertai kira-kira 20 ahli keluarga kedua-dua pihak.

Ayda yang mula rapat dengan Nabil pada Ramadan tahun lalu, menyimpan niat untuk menamatkan zaman bujang bersama pengacara itu. Sebelum ini, Nabil melamar Ayda pada malam sambutan hari jadinya yang ke-28 pada 17 Mac lalu.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Instagram Ayda Jebat

Leave a Reply