Gara2 K0ngsi Gambar Naik Basikal Buat Ramai Ger4m,Tapi Benda Lain Yg Netzen Nampak

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

PELAK0N Janna Nick lebih selesa menguruskan kerjayanya sendiri menerusi syarikat pengurusannya JN Studi0 and Entertainment. Janna berkata, selepas hampir lapan tahun, dia yakin mampu bergerak sendiri dan memilih untuk tidak bersama syarikat pengurusan Laugh 0ut L0ud (L0L) Entertainment lagi.

“Selepas hampir tiga tahun bersama L0L Entertainment, saya nekad untuk belajar menguruskan kerjaya seni saya sendiri. Pilihan ini dibuat bukan kerana saya ada masalah dengan syarikat pengurusan sebelum ini, tapi sudah tiba masanya untuk bergerak sendiri dan mencari peluang baru.

“Saya percaya JN Studi0 and Entertainment akan memudahkan urusan apabila saya sendiri yang akan memantau setiap kerja dan tawaran yang datang,” katanya.

Menurut Janna, dia berharap penjelasan ini dapat memberi pencerahan kepada semua pihak yang ingin bekerjasama dengannya.

“Saya ada pekerja yang akan memastikan setiap tawaran dan peluang baru yang datang dikendalikan dengan sebaik mungkin supaya segala pr0ses berjalan lancar.

“Saya sebenarnya ser0n0k dapat menguruskan kerjaya saya sendiri kerana saya b0leh mengatur jadual mengikut keinginan saya dan membahagikan masa antara kerja dan peribadi,” katanya.

Terbaru Janna Nick K0ngsi gambar berbasikal tarik perhatian ramai

K0MEN – K0MEN NETZEN

0k ja,, tapi jaga2 k0yak kain tu nanti..

Biarpun dirinya dilabel ‘gedik’ ketika mengacarakan pr0gram Mel0di, Janna Nick, tidak cepat melatah, sebaliknya memaklumkan cukup menghargai pandangan 0rang lain.

Kata penyanyi, pelak0n dan h0s itu, pada masa sama dia mengh0rmati k0men yang membina dan berusaha memperbaiki kelemahan diri. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih!

Leave a Reply