Gedik Lain Macam Malam Tadi,Ramai Terhibur Nak Kak Lina Jadi Hos Tetap

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Siapa saja yang tidak terhibur melihat gelagat Elly Mazlein atau sangat sin0nim dengan panggilan Kak Lina P0m P0m. Sejak membintangi drama Kampung Pe0ple, semakin ramai meminati pelak0n dan penyanyi ini.

Walau bagaimanapun, terbaru pula Kak Lina membuatkan peminatnya gembira apabila kemunculannya di rancangan Melet0p pada malam tadi.

Sebenarnya ramai yang mengharapkan Kak Lina kembali di Melet0p, dan akhirnya impian mereka itu tercapai apabila pihak Melet0p mebuat kejutan menjemput Kak Lina menjadi h0s jemputan pada minggu ini bergandingan dengan Nabil Ahmad.

Sebelum ini pada Januari lalu, epis0d kehadiran Elly Mazlein bersama suaminya mendapat perhatian ramai dan rata-rata terhibur dengan gelagat lucu selebriti wanita ini.

Semalam juga, sekali lagi peminatnya terhibur dengan caranya mengacara sehingga menerima pelbagai maklum balas p0sitif ramai.Tak senang duduk teng0k keletah Kak Lina dan Nabil malam tadi.

Bahkan netzen mahupun pen0nt0n setia rancangan ini juga memberikan k0men p0sitif buat Kak Lina yang muncul di rancangan p0pular itu dimana dapat dit0nt0n menerusi Astr0 Ria pada jam 9 malam.

Dalam pada masa yang sama, kemunculan Kak Lina itu sememangnya tidak mengecew@kan buat mereka. Malah, rata-rata mengharapkan agar Kak Lina dikekalkan sebagai h0s bersama Nabil Ahmad.Kalau lah ini menjadi memang meletup lah kan.

Antara k0men-k0men warganet

Selain bergelar pelak0n dan penyanyi, Kak Lina juga sudah acap kali menjadi pengacara dan tidak mustahillah ramai yang menyukainya pada malam tadi.

Kak Lina bagus mengacara

Kekalkan Kak Lina… best teng0k

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Melet0p, Elly Mazlein kredit HCL

Leave a Reply