Identiti Pelakon Terb0ngkar-Isteri 0rang ‘Dilarikan’ Pelakon Sedia K0ngsi Kisah Sebenar

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

SE0RANG wanita isteri 0rang yang dikatakan dilarikan se0rang pelak0n hanya bersedia untuk menceritakan kejadian sebenar selepas akt0r itu dibebaskan 0leh pihak p0lis.

Wanita berkenaan iaitu Leana Sharif berkata, dia tidak dapat mengulas buat sementara waktu kerana enggan mengganggu si4satan p0lis namun dia tidak menafikan kejadian yang heb0h diperkatakan itu melibatkan dia dengan pelakon drama Monalisa, Muhammad Shah Radhi Hasvee.

“Shah dir3man malam tadi di IPD (Ibu Pejabat P0lis Daerah) Ampang Jaya. Sekarang ni dia masih lagi dalam si4satan. Saya tak b0leh nak bagi apa-apa kenyataan kerana tak mahu mengganggu si4satan p0lis.

“Dia akan dir3man selama empat hari. Selepas temp0h t4hanan r3man selesai, baru kami b0leh keluarkan kenyataan. Cuma, saya mengesahkan yang Shah memang ditahan,” ujar kepada mStar.

Dalam pada itu, Ketua P0lis Daerah Ampang Jaya, Asisten K0misi0ner N00r Azmi Yus0ff ketika dihubungi mStar mengesahkan pihaknya telah menahan susp3k berusia 24 tahun di Taman Sering Ukay, Ampang, Selang0r, pada Selasa.

Kata beliau, pihaknya akan melakukan si4satan terhadap pemuda itu sehingga Sabtu ini. Jika sabit kesalahan dia akan did4kwa bawah Seksyen 498 Kanun Kes3ksaan iaitu memikat atau membawa pergi atau menahan sese0rang perempuan yang bersuami dengan niat jen4yah dan Seksyen 14 Akta Kesalahan Kecil 1955 iaitu Kelakuan 4ib.

Menurut fakta k3s, se0rang suami berusia 38 tahun yang merupakan peniaga mendapati isterinya tiada dan keluar rumah tanpa izin bersama se0rang lelaki yang dikenali, pada pukul 8 malam, Isnin lalu.

Suami tersebut mendapat tahu bahawa isterinya dan pelak0n yang banyak membintangi drama tempatan itu telah berhubung dan susp3k cuba memperdaya serta memikat isterinya untuk mendapatkan sesuatu.

Tambahnya, p0lis telah menahan r3man susp3k bermula Rabu sehingga Sabtu ini untuk si4satan lanjut. Dalam pada itu N00r Azmi menasihati 0rang ramai agar perlu memastikan maklumat yang sebenar sebelum ia disebarkan dan hendaklah melalui sumber yang sah.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply