Ini Puncanya Uncle Kentang Tutup Kedai Dan Gulung Tikar.Tiada Lagi Bantuan Wang

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Chee Heng sebelum ini menyediakan perkhidmatan van jen4zah, ambulans dan teksi 10 sen secara percuma kepada g0l0ngan tidak berkemampuan.

Selain mengagihkan bantuan makanan asas secara percuma, Chee Heng yang pernah bertanding sebagai cal0n Bebas pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (DUN) Semenyih sebelum ini turut menyediakan Dapur Umum yang memb0lehkan mereka yang lapar dan miskin mengambil makanan secara percuma.

Tetapi hari ini ramai terkejut apabila menerima p0sting terkini Uncle Kentang yang umum tutup kedai dan gulung tikar. Ini puncanya buat ramai sebak. Baca selanjutnya.

Kekurangan Dana Dan Diambil Kesempatan. N0tis pemberitahu. KAMI TUTUP KEDAI DAN GULUNG TIKAR.

Kami kini HANYA memberi makanan kepada 0rang di kawasan Puch0ng sahaja. 0leh kerana dana kekurangan. kami sudah hentikan kiriman wang kepada mereka yang susah.

Harap maklum. TIDAK ADA BANTUAN WANG lagi akan di beri. M0h0n c0ntact dengan mana mana NG0 lain. Hanya ada makanan di dapur umum Chef Gemuk dan juga rest0ran Ki0ng Kee bagi n0n halal untuk N0n Muslim.

Untuk mereka yang perlu ambulan dan Van jen4zah, kami memang bersedia bantu anda. Call aja 018 2683999. 01155052148 untuk bantuan ambulan.

S0rang netzen memberi k0men, “If ada emergency nak pakai duit seperti sebelum ni.. Just r0ger je uncle, insha allah kami pakat2 bankin setakat yg mampu asalkan dpt memudahkan urusan 0rg memerlukan..”

Uncle Kentang jawab, “Saya rasa sedih. Bila beri satu kali…mintak lagi … mintak lagi. Ini lah kita malas nak layan. Kalau betul emergency kem4tian sahaja akan di layan. Nak jawab mesej pun saya malas. Kita putuskan budaya malas mereka.”

Tambah Uncle Kentang lagi, “kita beri duit… dia maklum member semua minta kat saya… hahaha ada yang guna n0 tel berbeza dan akaun berlainan… bila check mereka adalah dari kumpulan yang sama…”

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih!

Leave a Reply