Intan Najuwa K0ngsi F0t0 Lent0k Bersama Bekas Tunang,Netzen Mula Buat Sp3kulasi

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Februari lalu TEKA-TEKI mengenai status hubungan Intan Najuwa dan ahli perniagaan Razrul Anwar Rusli akhirnya terjawab apabila aktres itu mengakui ikatan pertunangan mereka sudah berakhir.

Menurut Intan atau Intan Najuwa Abdul Wahid, 23, dia menganggap tiada j0d0h antara mereka dan keputusan itu dibuat selepas perbincangan dilakukan kedua-dua belah pihak.

Pelak0n, Intan Najuwa memuat naik sekeping f0t0 bersama bekas tunang di laman Instagram miliknya. Walaupun tanpa kapsyen, namun ia seakan-akan menceritakan perihal perkembangan hubungan baik di antara keduanya.

Sebelum ini, bekas tunangnya turut terpalit dengan k0ntr0versi f0t0 mesra Intan dengan her0 gandingannya iaitu Idris Khan dan Zul Ariffin.

Sementara itu menerusi ruang k0men pula, netzen mulai membuat sp3kulasi sendiri, membayangkan mereka sudah berbaik.

Terdahulu Intan juga memberitahu tujuan dia berk0ngsi berita putus tunang kerana tidak mahu lagi bekas tunangnya terpalit dengan k0ntr0versi dalam industri seni.

“Hubungan saya dan dia (Razrul) sudah berakhir dan keputusan dibuat selepas kami berbincang dengan cara baik. Antara kami sudah tiada j0d0h dan persefahaman.

“Bila berpis4h itu, biarlah kami sahaja yang tahu. Saya berk0ngsi perkara ini pun sebab tak nak lagi dia terkait dengan saya memandangkan dia pun bukan dari bidang ini.

“Saya tak nak dia terlibat kalau ada apa-apa terjadi atau k0ntr0versi berkaitan dengan diri saya. Biarlah dia jalani hidup tanpa ada gangguan,” kata Intan kepada mStar.

“Saya nak bersihkan nama saya dan dia selain nak jelaskan situasi hubungan kami sebelum ini. Saya harap semua 0rang faham dan tak judge dengan apa yang terjadi.

“Apa yang berlaku, di luar kuasa saya. Kami hanya mampu merancang tapi Tuhan yang menentukan. J0d0h, ajal dan m4ut itu ditanganNya,” ujarnya.

Intan dan Razrul mengikat tali pertunangan pada 18 0g0s tahun lalu di H0tel Thistle, J0h0r Bahru sempena ulang tahun kelahiran aktres itu yang ke-22.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! F0t0 Instagram Intan Najuwa kredit MH, Mstar

Leave a Reply