Isteri Cem@s Atas Highway Bila Suami Tiba2 Sesak Nafas Diser@ng Sakit Jantung

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Kem@tian pelak0n Ashraf Sinclair mengundang keris@uan se0rang wanita apabila suaminya menunjukkan tanda-tanda diser@ng peny@kit jantung ketika dalam perjalanan pulang ke kampung di Kuantan, Pahang.

Menerusi laman Faceb00k, Adila Bell0 berk0ngsi kisah mengenai suaminya Badri R0zlan yang mengalami kes@kitan seperti dicucuk-cucuk pada bahagian dada kiri.

Ketika tiba di Genting Sempah, keadaan menjadi semakin cem@s apabila suaminya mengalami munt@h, sesak nafas dan kebas tangan kiri sebelum Adila mengambil keputusan untuk ke h0psital terdekat iaitu di Setapak.

Suami mengadu s@kit dada, muka dah pucat dan berpeluh

Time drive ni suami, dia terasa macam ada letrik mencucuk2 kat bhagian dada kiri tiga kali, tapi dia diam lagi sbab ingatkan takde pape tapi sebenarnya tu la bermulanya he@rt @ttack .

Kami singgah sini(Shell G0mbak) sbb nak betulkan kedudukan anak-anak, di0rg smua dh tid0. Masa angkat rania, tertiba suami rasa s@kit kt dada kiri dia. Dia ingat sbb ters@lah dukung ke dia diamm lagi, takde mengadu s@kit dada.

Lepas jer ter0w0ng genting sempah, suami cakap s@kit perut. Kak Bell pun ckp, kita singgah la membuang kt R&R genting sempah tu. Dia ckp 0k. Tapi masa tu terpandang lama sket kat suami, muka dia dah pucat dan berpeluh mcm tak selesa.

Muntah keluar angin, jantung makin kencang

Berhenti jer, terus suami cakap nak muntah. Laju-laju capai t0ng smpah kecik dalam keret2. Urut-urut sket, mmg duk burrp..burrpp.. tapi muntah tak kuar. Mcm angin. Time tu dah rasa suami memang dah tak 0k.

Bergegas terus pergi h0spital

Rad@ng paru-paru punca s@kit jantung, r0k0k dan v@pe punca r@dang paru2

Dah 0key sikit, kena berjaga2

Nampaknya kisah ini b0leh dijadikan pengajaran buat mereka yang menghis@p r0k0k dan v@pe! Dah b0leh sl0w2 berhenti dan ubah gaya hidup sihat. Sayangilah nyaw@ anda. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Faceb00k Adilaiela.bella kredit 0hmymedia

Leave a Reply