Isteri Tidak Dibenarkan Bersalin Dalam Bilik Bersalin..-Josiah Hogan Timang Anak Perempuan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Tahniah diucapkan buat J0siah H0gan dan isteri, NurulHidayu M0hamed N0rdin yang telah selamat menimang cahaya mata keempat mereka pada Selasa. Bayi perempuan itu dilahirkan dengan berat 2.6 kil0gram, kira-kira jam 1.37 pagi di H0spital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan, Pahang.

Memetik Harian Metr0, pelak0n dan m0del berusia 34 tahun itu menzahirkan rasa syukur memandangkan kelahiran dipermudahkan. Dia bagaimana pun tidak menafikan wujud rasa sedikit bimbang apabila isterinya mengalami kesakitan yang lebih untuk pr0ses kelahiran kali ini.

“Kelahiran kali ini sedikit berbeza disebabkan isteri tidak dibenarkan bersalin dalam bilik bersalin. Ini disebabkan untuk mengelakkan daripada risik0 jngkitan C0v1d19.

“Saya juga agak risau memandangkan isteri mengalami kesakitan yang lebih sedikit berbanding bersalin sebelum ini. Jadi, hari-hari saya pantau keadaan dia untuk melihat perkembangannya,” katanya seperti yang dipetik.

Pelak0n Degup Cinta itu berkata, buat masa ini mereka belum memutuskan nama untuk bayi perempuan terbabit.

“Isteri saya baru dibenarkan keluar dari h0spital. Kami masih dalam perbincangan untuk memberi nama kepada ahli baru dalam keluarga kami ini,” kata pelak0n Mimpi Sabrina ini lagi. Terdahulu, berita gembira tersebut turut dik0ngsikan bintang berkenaan menerusi p0sting terkininya di 1nstagram.

J0siah dan NurulHidayu mendirikan rumah tangga pada Mei 2013 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Ireleen Padilla H0gan, 6, dan Irsa Padilla H0gan, 4. Ia perkahwinan kedua pelak0n terbabit. Menerusi perkahwinan pertamanya, dia dikurniakan anak lelaki iaitu Irvine Padilla H0gan yang kini berusia 14 tahun.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber/F0t0 Harian Metr0, Instagram J0siah H0gan Kredit MH

Leave a Reply