“Itu hak dan pilihannya..”-DS Nur Shahida Tak Perasan Suami,Ibu Mentua ‘Unf0ll0w’ Di IG

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Kemelut rumah tangga usahawan k0smetik, Datuk Seri Aliff Syukri menjadi perhatian ramai apabila surat tuntutan cer@i Datin Seri Nur Shahida tersebar di media s0sial apabila dided@hkan 0leh Aliff sendiri di 1nstagram miliknya.

Rumah tangga pasangan itu dikatakan berantakan apabila kedua-duanya dikatakan saling tidak mengikuti akaun 1nstagram masing-masing, sejak bulan lalu. Terbaharu, ibu kepada Aliff iaitu B0nda R0zita Ibrahim pula dilihat ‘unf0ll0w’ menantunya.

Bagaimanapun, Shahida berkata dia tidak tahu ibu mentuanya ‘unf0l0w’ dalam 1G. Malah, dia juga tidak tahu suaminya juga tidak lagi mengikutinya di 1nstagram dan mendapat tahu daripada k0men-k0men netzen.

“Saya tak perasaan. Kalau tak bagi tahu, saya memang tak tahu. Bagi saya, itu hak dan pilihannya. Sejujurnya, saya juga tak tahu Alif ‘unf0ll0w’ saya temp0h hari. Saya hanya tahu daripada k0men netzen. Bagaimanapun, tak mengapalah, saya tak ambil pusing pun,” katanya kepada BH 0nline.

Berk0ngsikan keadaan terkini, Shahida berkata dia dan anak-anaknya sihat dan tenang sahaja di rumah. Bagaimanapun, Shahida enggan memberikan k0men lanjut 1su d@kwaan memfailkan percer@ian di m@hkamah.

“Alhamdulillah, saya dan anak-anak berada dalam keadaan baik. Sihat semuanya. Saya hanya keluar rumah apabila kehabisan barang dapur, selebihnya masa saya banyak bersama anak-anak.

“Maaf, saya tak dapat k0men. Bagi saya, ini bukan masa yang sesuai untuk bercakap 1su percer@ian. Sekarang, seluruh dunia sedang berdepan dengan penul@ran v1rus C0V1D19. Jadi, f0kus saya mengenai keselamatan anak-anak,” katanya.

Menurut lap0ran harian metr0, k3s perbicaraan percer@ian mereka bakal didengar semula selepas tamat Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Dalam masa sama, Jawatankuasa Pendamai (JKP) yang dilantik m@hkamah gagal menemui penyelesaian dan difahamkan pasangan itu sudah tidak tinggal sebumbung sejak beberapa bulan lalu.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Bharian Kredit R0tikaya

Leave a Reply