“Jangan mar4h bini bebel”-B0nda R0zita Seakan2 Bagi Hint Aliff Syukri Yang Buat Hal

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sebelum ni kec0h tentang k0nflik rumah tangga Datuk Seri Aliff Syukri dan Datin Seri Nur Shahida yang dikatakan reatak menanti belah. Pelbagai sp3kulasi timbul berhubung pasangan suami isteri itu.

Terbaru yang menguatkan lagi sp3kulasi berpis4h bila dikatakan ibu Aliff iaitu B0nda R0zita Ibrahim unf0ll0w 1nstagram menantunya. Hah! Takkanlah…

Namun p0sting terbaru yang dimuat naik B0nda R0zita menimbulkan pers0alan dalam kalangan netzen bila mana dia memua tnaik gambar beserta qu0tes..

“Jangan m4rah bini bebel! Tak semua salah “sebab Allah suruh menjaga pandangan mata.”

Malah kalau k0rang baca capti0n p0sting tersebut juga seakan memberi ‘hint’ yang Aliff Syukri ada buat hal?

Isteri mar4h x semua salah ada banyak betulnya ..lebih2 lagi bila diingatkn 0leh isterinya untuk menjaga pandangan dr memandang wanita yg bukan mahramnya..!

Sebab apabila “ suami naik m4rah bila bini tegur tu …” berhati2 lah sebab pada saat itu mar4h kamu itu bukan pd isteri..! tetapi m4rah kamu pada saat itu adalah terhadap Allah..!

Kerana…apabila isteri telah meminta kamu sbg suaminya jgn melihat gambar ataupun v1de0 mana2 wanita di media s0sial maka dia telah mengingatkn kamu supaya patuh pada perintah Allah iaitu didalam surah an-Nur ayat 30 “katakn lah kpd lelaki yg beriman agar mereka menjaga pandangannya dn memelihara kemaluannya yg demikian itu lebih suci..”

Antara k0men-k0men dari netzen

P0sting tersebut baru sahaja dimuatnaik 8 jam yang lalu dan mendapat reaksi p0sitif pengikutnya di 1nstagram. Betul ke ditujukan untuk anaknya? Wallahualam… Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber LM, Slamber Media

Leave a Reply