Jangan Panggil Dia B0d0h-Syifa Melvin R4yu Netzen Hentikan Kec4man Terhadap Safawi

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Hubungan persahabatan antara pemain b0la sepak JDT iaitu Safawi Rasid dan Syifa Melvin mula g0yah apabila mereka menerima tegvran tegas dari Tengku Mahk0ta J0h0r, Tunku Ismail.

Tidak hanya berakhir disitu, rata-rata netzen turut bersetuju dengan kenyataan dari Tengku Mahk0ta J0h0r yang menyifatkan prestasi Safawi makin merudum.

Terbaru, Syifa Melvin menerusi 1G St0ry di akaun miliknya ‘back-up’ dan meninggalkan pesanan buat netzen agar hentikan kec@man terhadap Safawi.

Syifa menasihati netzen untuk hentikan kvtvkan dan kr1tikan terhadap Safawi. Malah, dia turut menyifatkan netzen tidak tahu keseluruhan cerita sebenar yang berlaku antara mereka berdua. Dia turut menjelaskan bukti screen sh0t perbualan yang tersebar antara Safawi dan TMJ adalah perbualan lama.

Selain itu, Syifa turut mem0h0n agar netzen sentiasa memberi s0k0ngan m0ral kepada pemain JDT itu, bukan hanya kec@man terhadap dirinya. Lebih istimewa lagi, hari ini merupakan hari ulang tahun kelahiran Safawi dan tidak sepatutnya dia menerima ‘hadiah’ berbentuk kr1tikan seperti ini.

Sebagai sahabat, Syifa juga menjelaskan bahawa Safawi terpaksa menanggung keluarganya di kampung dan memerlukan banyak k0s. 0leh demikian, dia merayu agar menghentikan s@lah faham ini dan mem0h0n agar Safawi kembali ke perl@wanan.

Bukan hanya itu sahaja, Syifa Melvin rela menghadap kr1tikan dan kec@man netzen berbanding melemparkan kr1tikan tersebut kepada Safawi. Dia menjelaskan tindakannya ini adalah disebabkan Syifa tahu hati budi Safawi yang merupakan se0rang yang baik.

Tambahnya, dia turut mem0h0n netzen untuk hentikan perbualan mengenai pemberian Safawi kepadanya seperti telef0n dan beg tangan berjenama. Itu merupakan pemberian sempena hari jadi bukannya diminta 0leh Syifa Melvin.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Syifa Melvin kredit 0hbulan

Leave a Reply