Jangan Peluuk2 Gitu..-F0t0 Ayda Jebat,Nabil Dikec4m Netzen Gara2 Terlampau Mesra

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

TINDAKAN pasangan selebriti Ayda Jebat dan Nabil Mahir berk0ngsi sebuah f0t0 sempena Hari Kebangsaan Malaysia Ke-63 pada Ahad menerima kec4man netzen.

Rata-rata menegur dan berpendapat aksi mesra berpelvkan di hadapan hiasan tanaman berbentuk bendera Malaysia sebagai tidak sesuai berikutan belum mempunyai ikatan yang sah.

“Selamat Hari Merdeka yang ke-63, Malaysia! Terima kasih kepada semua yang telah berk0rban ny4wa demi Malaysia dan kebebasan untuk kita semua. Kami sangat bertuah menjadi rakyat Malaysia,” tulis Nabil.

Perk0ngsian yang dimuat naik di laman Instagram Nabil itu menerima lebih 100 k0men yang memberikan pendapat masing-masing. Malah, ada yang membandingkan mereka dengan pasangan penyanyi Syamel dan Ernie Zakri yang masih menjaga batas antara satu sama lain walaupun baharu mengikat tali pertunangan.

“Jangan pelvk-pelvk gitu… belum halal lagi. Cuba teng0k Syamel dengan Ernie tu, tak geletis macam ni… tu fasal 0rang suka.

“Har4m lagi h0i. Ada juga netzen k0men pasangan r0mantik! Belum akad nikah celah mana b0leh peluk-peluk, tak susah pun akad nikah br0.

“Alahai… belum kahwin, belum halal dah peluk-peluk. Tak panjang j0d0h macam ni,” k0men beberapa netzen.

Ayda dan Nabil mengikat tali pertunangan secara dalam talian (0nline) pada 28 April lalu. Ditanya mengenai tarikh perkahwinan, pelakon dan penyanyi ini perlu menghormati kedua-dua keluarga dan bakal mengumumkannya, tidak lama lagi.

“Tarikh sudah ditetapkan tapi masih belum boleh dikongsi. Jangan risau, kami akan hebahkan kelak,” katanya.

Kisah perhubungan pasangan selebriti ini mula menjadi perbualan hangat netzen apabila Ayda berk0ngsi f0t0 cincin lamaran yang diterimanya semasa ulang tahun kelahiran ke-28 pada 18 Mac lalu. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply