“Jgn Marah Bila Laki Tengok..”-Gara2 Vide0 Berbasikal Hawa Rizwana Redzuan Di Kec4m Hebat Netzen

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Aktiviti berbasikal kini semakin meraih perhatian selebriti terkenal dan ia menjadi suka pilihan buat kebanyakan selebriti. Jika sebelum ini dapat menyaksikan beberapa selebriti terkenal seperti Datuk Siti Nurhaliza, Alif Satar dan Hairul Azreen ada berkongsikan bagaimana mereka melakukan aktiviti berkenaan kepada peminat.

Kini pula, giliran penyampai berita yang jelita hawa rizwana untuk melakukan aktiviti berbasikal dan ianya turut dikongsikan kepada peminat dilaman 1nstagram.

Malangnya gara-gara memuat naik vide0 berbasikal di 1nstagram,penyampai berita itu menerima pelbagai k0men neg4tif daripada netzen. Menurut Hawa, dia k3sal apabila ada individu yang bukan pengikutnya melemparkan kata-kata neg3tif dan menjatuhkan hukVm sewenang-wenangnya atas tindakannya itu

“Sejujurnya saya k3sal apabila berk0ngsi vide0 berbasikal dan tiba-tiba muncul k0men-k0men h1naan dan neg4tif daripada mereka yang tak pernah f0ll0w dan baru kenal saya

“Padahal sebelum ini pun memang saya minat berbasikal.tapi mereka ni mungkin tak pernah tahu tentang minat saya dan terus h3ntam saya hanya kerana vide0 yang baru mereka teng0k itu.

“Saya terima k0men mereka itu sebagai teguran dan ingatan tapi janganlah dengan ayat-ayat neg4tif yang b0leh mengg0res hati 0rang lain.

“Kalau selepas ini ada k0men yang terlalu mel4mpau saya padam sahajalah! Saya tak nak ruangan media s0sial itu dipenuhi dengan benda neg4tif dan keb3ncian.

“Saya sedar benda ini bukan jadi pada saya sahaja, malah ramai selebriti lain turut menerima nasib sama… jadilah pengguna media s0sial yang mat4ng dan p0sitif,” ujarnya.

K0MEN NETZEN

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber IG hawarizwan kredit Berita Steady Media.

Leave a Reply