Kalau Jumpa Adik Ni,Auntie Sunatkan Sekali Lagi-Padu Betul Reaksi Nourul Wahab

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Selepas penyanyi N0ra Ariffin mengakui gadis yang tul4r kerana vide0 bercumbu dengan se0rang remaja lelaki pada Khamis merupakan anak perempuannya, anak sulung kepada bintang berkenaan, M0hd Syakir Iman, turut tampil memberikan reaksi.

Menerusi satu status yang telah dikemas kini menerusi Tw1tternya pada Jumaat, Syakir mend3dahkan pihaknya akan bertemu dengan keluarga remaja lelaki tersebut.

Mem0h0n agar mend0akan yang terbaik, lelaki berusia 27 tahun itu turut meminta ramai agar tidak berk0ngsikan lagi vide0 yang berkaitan. Tambah Syakir, dia berharap isu melibatkan adiknya itu akan dijadikan pengajaran 0leh gadis-gadis lain diluar sana dan juga kepada keluarga yang mempunyai anak perempuan.

Dalam pada itu, Syakir memaklumkan mereka akan bersemuka dengan keluarga remaja lelaki dan akan menyelesaikan masalah ini agar kerana difahamkan bukan hanya satu vide0 sahaja yang tular.

Malah penyanyi N0urul Wahab juga ada memberikan reaksinya berhubung 1su satu vide0 bercvmbu yang kini diperkatakan ramai di media s0sial sejak Khamis. Menurut N0urul, tindakan remaja lelaki berkenaan disifatkan agak keterlaluan dan harus diberikan pengajaran.

“Auntie kalau jumpa adik ni, auntie sunatkan sekali lagi! Gatai n0 dia nak cium-cium anak dara 0rang n0. Biasa tu. Tau la hands0me. Jangan nak d0k gedik vir4l sangat. Mai sini auntie talbiah kat telinga tu. Gatai n0,” tulisnya.

Reaksi tersebut dik0ngsikan 0leh penyanyi lagu Kerana Terluk4 itu menerusi akaun Tw1tter miliknya. Melihat di ruangan k0men, rata-rata netzen bersetuju dengan pendapat yang diberikan bintang berkenaan.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit MH

Leave a Reply