Kami Akan Bersemuka Dgn Keluarga Budak Lelaki Itu-1ni Reaksi Nekad Anak Sulung Nora Ariffin

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Selepas penyanyi N0ra Ariffin mengakui gadis yang tul4r kerana vide0 bercumbu dengan se0rang remaja lelaki pada Khamis merupakan anak perempuannya, anak sulung kepada bintang berkenaan, M0hd Syakir Iman, turut tampil memberikan reaksi.

Menerusi satu status yang telah dikemas kini menerusi Tw1tternya pada Jumaat, Syakir mend3dahkan pihaknya akan bertemu dengan keluarga remaja lelaki tersebut.

Mem0h0n agar mend0akan yang terbaik, lelaki berusia 27 tahun itu turut meminta ramai agar tidak berk0ngsikan lagi vide0 yang berkaitan.

“Perkara ini telah berubah menjadi lebih serius. InshaaAllah petang ini kami akan bersemuka dgn keluarga budak lelaki itu. Walaupun ada yg sudah memb3nci dan menc4ci adik dan mak saya, saya m0h0n jasa baik anda utk tidak share vide0 yg sedia ada, dan d0akan kami semua InshaaAllah,” tulisnya.

Sementara itu, sep0t0ng vide0 berbeza dipercayai turut dimuat naik se0rang pengguna Tw1tter dan Syakir turut memberikan reaksinya. Bagaimanapun, vide0 tersebut sudah pun dipadamkan.

Sebelum ini menerusi lap0ran Berita Harian, penyanyi yang p0pular dengan lagu Di Persimpangan Dilema itu mengakui kesal terhadap apa yang berlaku dan seterusnya berharap insid3n tersebut dapat menjadi pengajaran buat anak ketiganya itu untuk menjadi insan yang lebih baik.

“Allahuakbar, dengan penuh rasa terkilan, saya mengaku itu adalah anak saya. Sebagai ibu, saya cuba yang terbaik untuk mengajar dan membimbing dia mengikut apa yang termampu dalam kapasiti terbatas. Tetapi hendak buat macam mana, saya sudah berusaha sehabis baik untuk mendidiknya.

“Saya berd0a sem0ga dia belajar daripada kesilapan untuk menjadi insan yang lebih baik sekali gus meneruskan kehidupan tanpa perlu men0leh ke belakang… Insya-Allah,” katanya seperti yang dipetik.

N0ra sebelum itu ada berk0ngsi khabar pilu apabila ibu mertuanya, N0ra Abdullah telah menghembuskan nafas terakhir pada pagi Rabu. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit MH

Leave a Reply