“Kami Yg Dengar Pun Terlvka Telinga..”-Terkucil Masa Live,Nyanyian Peluang Kedua Nabila Razali Dikec4m

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Ini bukan kali pertama nyanyian Nabila Razali mendapat resp0n dan kr1tikan dari netzen. Apatah lagi persembahannya sebelum ini secara live juga pernah dikec4m.

Terbaru, persembahan live nyanyian Nabila Razali menerusi lagu terbarunya iaitu Peluang Kedua di Melet0p Mega Raya Ria ‘terkucil’ dan dapat pelbagai reaksi daripada netzen.

Susulan daripada persembahannya itu, rata-rata netzen mempers0alkan kemampuan penyanyi ini menyanyi secara live. Suara penyanyi wanita ini pecah di bahagian k0rus lagu tersebut yang memerlukan high n0te.

Menangis di akhir lagu

Di akhir lagu tersebut kelihatan penyanyi ini mula sebak dan menangis. Segelintir netzen menyifatkan lagu Peluang Kedua sememangnya menyentuh perasaan dan itu juga berkemungkinan penyanyi lagu asal ini sendiri mengalirkan air mata.

Lagu sendiri pun terkucil

Anda adalah penyamar

Sementara itu, Nabila Razali turut berk0ngsi beberapa sedutan vide0 rehearsal yang dilakukannya di IG St0ry. Ternyata dia telah melakukan rehearsal sebelum melakukan persembahan di pr0gram tersebut.

Sudah-sudahlah bandingkan saya-Nabila Razali

Tampil dengan single Peluang Kedua, Nabila Razali meminta peminat usah membandingkan v0kal dirinya dengan penyanyi lain. Nabila, 27, memberitahu, setiap kali single baharu dilancarkan, masih ada peminat membuat perbandingan mengenai keupayaan v0kalnya sehingga dia terasa.

“Bagi saya, setiap penyanyi ada kelebihan sendiri… Sama juga dengan saya. Kita tidak b0leh buat perbandingan kerana keupayaan setiap penyanyi tidak sama. Daripada single Katakan Saja, Cembvru, Pematah Hati dan Vr00m Vr00m, saya percaya 0rang sudah b0leh menilai keb0lehan saya. Jadi kenapa masih hendak membuat perbandingan?

“Saya percaya pendengar juga sudah tahu, saya tidak b0leh mencapai n0ta tinggi… Inilah Nabila Razali.m Saya sudah buat yang terbaik melalui single Peluang Kedua. Saya harap peminat b0leh terima dengan baik,” katanya kepada BH 0nline.

Nabila turut meluahkan rasa kesal apabila ada peminat mend4kwa nyanyian pencipta lagu terbabit, Hael Husaini, ketika mendendangkan Peluang Kedua, adalah lebih baik. Namun, Nabila sangat gembira apabila vide0 muzik lirik Peluang Kedua mencatatkan tiga juta t0nt0nan dalam temp0h seminggu dimuat naik.-Beritaharian

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Twitter, Nabila Razali kredit 0hbulan

Leave a Reply