Kasih Hingga Akhir Hayat,Lelaki Tua Ziarah Pus@ra Isteri Tiga Kali Sehari

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Kasih sayang merupakan ikatan yang sangat kuat untuk sesiapa sahaja. Jika kita kehilangan insan yang paling berharga dalam hidup, semestinya separuh dunia kita akan turut pergi.

Hal ini lebih dirasai 0leh mereka yang bergelar pasangan suami isteri. Ikrar untuk saling menyayangi hingga ke hujung usia membuatkan salah se0rang daripada pasangan akan terasa kesedihan apabila ada diantara mereka yang pergi dahulu.

Pak cik ziarah kubvr isteri

Menerusi satu perk0ngsian yang tular di laman Tw1tter, se0rang pengguna yang dikenali sebagai Amieraizat telah menceritakan perihal se0rang lelaki yang ditemui di kawasan perkubvran berhampiran pus@ra allahy@rham bapanya.

Kerap nampak di perkubvran tak kira waktu

Kesempatan untuk bertegur sapa dengan lelaki berusia itu turut memberi peluang bagi menanyakan kepadanya mengapa lelaki itu kerap berada di pus@ra isteri hampir setiap hari baik pagi mahupun petang.

Datang kubvr isteri 3 kali sehari

Lelaki yang dikenali sebagai Pok Li ini akhirnya memberitahu bahawa semasa hayat isterinya, dia kerap kali makan bersama iaitu pada sarapan pagi, makan tengah hari dan minum petang.

Menurut Pok Li, isterinya sudah tiga tahun meningg@l dunia dan rutin hariannya adalah datang ke pus@ra tersebut kerana tidak mahu terasa sunyi apabila tidak ditemani isteri tersayang.

Cinta terhadap isteri begitu besar

Penjelasan Pok Li itu sedikit sebanyak membuatkan pengguna Tw1tter berasa terpaku dengan apa yang dinyatakan lelaki tua tersebut.

Betapa mendalamnya kasih sayang terhadap isteri tercinta sehingga aj@l memis@hkan mereka pun masih mampu ‘berhubung’ dengan menyedekahkan amal pahala kepada kekasih tersayang.

Sebak baca perk0ngsian ni

Perk0ngsian yang dibuat 0leh Amier ini benar-benar meninggalkan sebak buat warganet kerana kagum dengan perasaan cinta Pok Li kepada isterinya walaupun sudah meningg@l dunia.

Jadi,rata-rata mereka telah meninggalkan k0men yang pelbagai susulan daripada muat naik itu dan berharap agar pasangan mereka turut berbuat demikian apabila perginya mereka suatu masa nanti.

Cinta sejati memang wujud

Sem0ga Pok Li terus diberi kesihatan yang baik

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Amieraizat14 kredit 0hmymedia

Leave a Reply