“Keadilan pasti menjelma mummy..”-Ugut Bapa Tiri,1ni Luahan Anak Lelaki Pengasas Dnars

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Anak lelaki kepada pengasas k0smetik Dnars Allahy4rham Faziani R0hban Ahmad, M0hamed Aqbar Hakim Jasman reda dengan ujian menimpa dirinya.

Perasaan tersebut digambarkan Aqbar menerusi sebuah p0sting di laman s0sial 1nstagram (IG)nya, sehari sebelum kesnya dibicarakan.

“Mummy…abang minta maaf kerana belum sempat melawat Mummy selepas abg dibebaskan p0lis. Pegu4m tidak benarkan abang pergi jauh dari kawasan ni, kerana bila-bila masa akan did4kwa di m4hkamah.

“Mummy, es0k abang akan did4kwa di m4hkamah Jalan Duta. Mummy jangan risau .Abang akan steady untuk hadapi semua cabaran ini,” tulisnya.

Bagaimanapun anak sulung daripada tujuh beradik itu bersyukur kerana ahli keluarga dan sahabat berdiri teguh dibelakangnya memberikan s0k0ngan serta semangat.

“Semua 0rang berdiri belakang abang. Semua sahabat-sahabat Dnars ada di kiri kanan abang. Semua ahli-ahli keluarga Mummy berdiri belakang abang.Kawan yang betul-betul kawan supp0rt habis-habisan.

“Tak mengapalah Mummy, kebenaran pasti datang. Keadilan pasti menjelma. Cahaya keadilan sudah mulai kelihatan walaupun sayup-sayup di hujung ter0w0ng. Arw4h baik ramai sayang. Al-Fatihah untuk b0ndaku tersayang,” tulisnya.

Aqbar, 20, did4kwa di M4hkamah M4jistret Kuala Lumpur, pada Rabu atas pertvduhan mengugvt bapa tirinya melalui Whats4pp. Dia bagaimanapun mengaku tidak bersalah selepas pertvduhan terhadapnya dibacakan di hadapan M4jistret S Mageswary.

Tertvduh did4kwa menakutkan secara jen4yah terhadap bapa tirinya, Ahmad Shah Rizal Ibrahim, 43, dengan vgutan hendak menyebabkan kem4tian iaitu dengan menghantar pesanan ringkas melalui aplikasi Whats4pp dibaca: “Papa igt deh kalau adik 0re m4ti, 0re g p4ncung belak0”.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply