Kebanyakkan wanita yang berpipi tembam akan kekal muda remaja tak dimamah usia

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Rata-ratanya menginginkan bentuk wajah yang tirus dan nampak langsing daripada memiliki rupa yang tembam.

Sebenarnya mereka mungkin lupa atau tidak mengetahui yang wanita berwajah tembam atau pipi tembam mempunyai keistimewaan yang tersendiri. Ia juga memberi kebaikan atau kelebihan kepada pemiliknya.

Ada kajian yang dilakukan bahawa wanita yang mempunyai pipi yang tembam juga mempunyai keistimewaan yang tersendiri dan harus dibanggakan. Ikuti keistimewaan tersebut.

Lebih kelihatan muda berbanding usia

Rata-rata wanita yang memiliki pipi tembam akan kelihatan seperti muka keremajaan. Biar pun umur telah mencecah 40an tetapi masih kelihatan seperti 20an.

Lebih c0mel dan kelihatan manja

Selalunya, wanita yng berpipi tembam mereka rasa kan kurang keyakinan dalam berfesyen. Sebenarnya mereka tidak mengetahui yang mereka kelihatan c0mel dan manja.

Jadi Kalau nk berfesyen apa pun tidak kisah. C0nt0hnya wanita yang bertudung. Bila pipi tembam mereka sudah rasa kan susah untuk mencuba gaya terbaru. Tapi sebenarnya Sesuai je

Lambat kelihatan tua

Wanita yang mempunyai pipi yang tembam b0leh melambatkan pr0ses penuaan. Ia disebabkan 0leh pipi yang tembam penuh dengan isi jadi lambat kedutan akan muncul. Jika pipi tirus pr0ses penuaan tu senang sangat sebab mudah nampak cengkung.

Lebih senang didekati

Sebenarnya ramai tidak mengetahui yang wanita yang berpipi tembam sangat mudah didekati dan friendly. Mereka sangat ramah walaupun 0rang yang mereka kenali itu baru sangat ketemu.

Pandai menyembunyikan riak wajah

Walaupun diri menghadapi masalah tapi dapat menutup setiap permasaalahan dengan riak wajah yang bersahaja. Walaupun sedih tetap menunjukkan riak muka yang c0mel dan manis sehinggakan 0rang tidak dapat menekanya.

B0leh dikatakan wanita yang berpipi tembam lebih menarik perhatian berbanding berpipi tirus. Wanita yang berpipi tembam b0leh membuatkan sese0rang itu nampak sedap mata memandang dan lebih manis dipandang.

Apa Kata Anda.. Mohon maaf jika ada tersilap dan salah.. Terima Kasih!

Leave a Reply