Kec0h Artis Larikan Isteri Org,Sekali Bekas Isteri Cef Fikree Bagi Ayat Padu

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

“Kalau bertepuk sebelah tangan tak menjadi tang0-lah,” demikian pendapat bekas isteri Cef Fikree, Syarifah Zuriehan Ben Yahya berkenaan isu pelak0n bawa lari isteri 0rang.

Akui Zuriehan, dia mengambil tauladan daripada kisah rumah tangga pasangan lain yang berantakan gara-gara pergeseran pendapat.

“Saya dah jumpa banyak isteri dan suami yang ada masalah sedikit satu sama lain terus nak cari lain. Terus nak canang pasal pasangan sana sini, jumpa semua 0rang. Sampai kisah keluarga pasangan kena g0sip.

“Punyalah nak tegakkan diri nak cur4ng, masalahnya anak dah lima, dah tiga, kalau anak se0rang pun masih ada anak bersama,” tambahnya.

Nasihat Zuriehan agar pasangan yang bermasalah segera mencari penyelesaian sewajarnya dan jangan pentingkan diri sendiri.

“B0leh tak f0kus bab anak? B0leh tak jaga ibu bapa, f0kus hubungan dengan Tuhan. Gerenti tak ada masa nak berg4duh apatah lagi makan luar. Jadi, berhenti pentingkan diri dan jaga perkahwinan masing-masing. Jangan nak cari salah je. Menyamp4h teng0k tajuk bini 0rang nak lari dengan artis,” katanya.

Kec0h baru-baru ini apabila se0rang pelak0n lelaki did4kwa melarikan se0rang wanita berstatus isteri 0rang. Kisah bermula apabila se0rang suami melap0rkan kepada pihak p0lis bahawa isterinya yang berusia 24 tahun telah dibawa lari selepas wanita itu keluar rumah tanpa kebenaran bersama se0rang lelaki yang dikenali.

Kata lelaki itu lagi, pelak0n tersebut telah berhubung dengan isterinya dan cuba memperdaya dan memikat wanita tersebut kerana mahukan sesuatu. Dek lap0ran itu, pelak0n baru itu dikatakan telah dir3man sejak Rabu sehingga Sabtu nanti bagi mendapatkan maklumat lanjut.

Disebabkan berita ini kec0h di serata media s0sial, pengurus pelak0n tersebut iaitu Leana Sharif mengakui bahawa memang benar Shah Radhi Hazvee telah direman untuk membantu si4satan itu. Pelak0n lelaki terbabit telah dihadapkan ke mahk4mah namun mengaku tidak bersalah. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Gempak

Leave a Reply