Kejut@n Cik B Tampil Dlm Sepahtu Reuni0n,Jep Pulak Jadi Diva AA Buat Penonton Berdekah

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Rancangan sitk0m Sepahtu Reuni0n yang bersiaran setiap hari Jumaat jam 9 malam di Astr0 Warna sememangnya ditunggu 0leh setiap peminat sitk0m bersahaja kumpulan pelawak tersebut.

Jika anda peminat setia sitk0m itu, semestinya mengetahui f0rmat siarannya apabila pihak pr0duksi akan mengundang selebriti lain tanpa diketahui 0leh ahli kumpulan Sepahtu sendiri.

Tirv gaya Diva AA

Malam tadi, sketsa Sepahtu Reuni0n ternyata bertambah gamat apabila anak kepada usahawan terkenal Dat0’ Seri Vida iaitu Cik B hadir memeriahkan lagi sitk0m.

Namun, tindakan sp0ntan Jep iaitu angg0ta kumpulan Sepahtu berlagak seperti Azwan Ali cukup menghiburkan. Perkara tersebut telah menarik perhatian netzen hingga memuat naik sedutan daripada sitk0m tersebut di Tw1tter.

T0ngkat pun b0leh jadi m0n0p0d

Jep yang tidak semena-mena mengambil t0ngkat pr0ps telah menjadikan 0bjek itu seperti m0n0p0d yang sering digunakan Azwan Ali atau Diva AA se0lah-0lah merakam dirinya bersama Cik B.

Umum sedia tahu bahawa ketika ini, Cik B dan Diva AA mempunyai sedikit k0nflik sehingga berurusan dengan pegu@m masing-masing.

See my level!

Tindakan sp0ntan Jep itu bukan sahaja telah membuatkan pen0nt0n yang berada di studi0 tersebut terhibur, malahan pen0nt0n dirumah juga gelak terbahak-bahak.

0leh hal yang demikian, rata-rata netzen telah meninggalkan k0men yang pelbagai di ruangan Tw1tter sumber. Mereka mengakui bahawa terhibur dengan lawak tersebut dan ada juga yang meminta Jep supaya berhati-hati dalam masa terdekat kerana khuatir akan did@kwa 0leh individu berkenaan.

Tak takut kena s@man ke Jep?

Sump@hlaa berdekah semalam

Kuat meng@jing Jep ni

Diva AA pun pernah bahan Jep

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Astr0 Gempak, Lapeqah kredit 0hmymedia

Leave a Reply