Kek Runtuh DiMajlis Persandingan Bagaikan Memberi Petanda Awal,Alha Alfa mengaku sudah berpis4h

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Dalam kekalutan Malaysia dilanda wab4k, industri seni juga seakan gemp@r apabila pengasas k0smetik dan jurumekap terkenal Datuk Alha Alfa memaklumkan kepada semua bahawa beliau sudahpun berpis@h dengan isterinya yang baru sahaja dinikahi.

Sah bergelar suami isteri pada sekitar September tahun lalu, Alha dan N00r Azlin Ismail, 24 telahpun berpis@h apabila did@kwa tidak lagi mempunyai persefahaman. Perkara itu dimaklumkan sendiri Alha pada 1nstagramnya apabila menjelaskan des@s-desvs yang sedang melanda ketika ini.

Dalam penulisannya yang panjang lebar di 1nstagram, dia ada memberitahu sebab-sebab mengapa mereka bertindak untuk berpis@h. Walaupun perit untuk menerima hakikat, namun jurumekap artis itu redha dengan apa yang telah berlaku.

Niat mereka untuk berbulan madu di Mekah juga tidak kesampaian ek0ran daripada wab4k yang melanda dan juga perpis@han yang telah berlaku.

Sebelum ini, Alha Alfa dan N00r Azlin Ismail telah bernikah pada 28 September 2019 telah mencvri perhatian ramai apabila meny0lek sendiri isterinya ketika resepsi yang diadakan.

Namun, mahligai yang dibina tidak bertahan lama apabila masing-masing mengambil keputusan untuk bercer@i seusai keguguran zuriat serta persefahaman antara mereka yang sudah tidak ada lagi.

Mengimbas kembali majlis persandingan jurumekap pr0fessi0nal itu yang berlangsung meriah bertukar kec0h apabila kek perkahwinan dibina menggunakan material kaca bernilai RM5,000 tumbang ketika sesi bergambar bersama pengantin.

Beberapa r@kaman v1de0 saat kek itu tumbang tul@r di media s0sial sehingga mendapat pelbagai reaksi dari netzen namun pengusaha k0smetik itu menyifatkan 1nsiden tersebut mem0ri yang tidak dapat dilupakan.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Alha Alfa kredit 0hmymedia

Leave a Reply