Kerana Harta Pusaka,Fatin Afeefa Did4kwa Tak Mengaku Saudara

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Belum reda k0ntr0versinya did4kwa menjalin hubungan cinta dengan suami 0rang dimana merupakan lelaki yang sama pernah dikaitkan dengan isu terdahulu, nampaknya nama Fatin Afeefa sekali lagi menjadi bualan di laman Twitt3r.

Hangat diperkatakan apabila se0rang netzen menggunakan nama @sharizr0see mend4kwa Fatin yang merupakan sepupunya telah memutuskan hubungan saudara diantara mereka dipercayai berpunca daripada harta pusaka.

D3dah gadis itu, keluarga Fatin tidak mengaku hubungan keluarga mereka kerana enggan umum mengetahui akan kewujudan mereka adik beradik. Lebih mengejutkan, gadis itu mend4kwa keluarga Fatin hidup atas harta arw4h ibunya.

D4kwa gadis itu lagi, Fatin pernah mencvri gelang dan rantai emas milik ibunya sendiri. Tetapi, abangnya pula ditvduh mencvri sehingga menyebabkannya ditahan 0leh pihak berkuasa, malah dibel4sah ketika berada di dalam l0kap.

Kata gadis itu lagi, pend3dahan itu dibuat adalah kerana ingin menegakkan kebenaran dan hak keluarganya. Jelasnya lagi, selepas dia membuat pend3dahan tersebut, ramai yang berdepan nasib yang sama dan tidak berani bersuara untuk mendapatkan hak mereka semula.

Dalam pada itu, dia berkata ada saudaranya meminta untuk memadam perk0ngsian tersebut kerana mahu berjumpa dan berbincang secara baik. Namun, gadis itu berkata sebelum ini dia pernah mengajak untuk berbincang namun pihak Fatin enggan memberikan kerjasama.

Perk0ngsian gadis itu ternyata menimbulkan pelbagai reaksi daripada netzen yang turut terkejut kerana tidak menyangka bahawa Fatin dan keluarganya tergamak berbuat demikian.

Difahamkan perk0ngsian tersebut kini mendapat 14 ribu ‘Retweet’ dan mencecah hampir 28 ribu tanda suka. Bagaimanapun, setakat ini masih tiada kenyataan lanjut daripada Fatin berhubung isu berkenaan.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber murai.my kredit R0tikaya

Leave a Reply