“Kesian Pakai Seluar K0yak Sebab Duit Habis Beli..”-Penampilan Janna Nick Dis1ndlr Sebab Nampak Lutut

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n dan pengacara p0pular, Janna Nick, mengakui kehadiran jejaka berdar4h k4cukan Melayu-Switzerland, Dini Azan Schatzmann banyak mengubah dirinya.

Janna, 24, berkata Dini yang juga pelak0n baharu berjaya membentuknya menjadi lebih feminin, malah mengikis perwatakan kasar yang sebelum ini sudah sebati dalam dirinya.

“Tahun 2019 banyak mengubah diri saya. Daripada wanita kasar dan seperti ‘jantan’, saya berubah menjadi lebih feminin dan semakin manja, terutama apabila di sisi Dini. Tetapi, kalau dengan 0rang lain, saya masih Janna yang sama iaitu kasar dan suka gelak kuat,” katanya.

Mula menjalin hubungan serius sejak Jun lalu, Janna yang juga pengacara pr0gram hiburan p0pular, Mel0di berkata, Dini, 25, sering membuatnya tenang dan menyejukkan hati.

“Dia banyak bert0lak ansur, penyabar dan sentiasa lembut melayani kerenah saya. Sifatnya yang sentiasa p0sitif juga membuatkan hati saya semakin tertarik mendekatinya.

“Tidak semua wanita berperwatakan kasar tidak pandai menghargai dan mengh0rmati pasangannya. Bagi saya, jika sese0rang lelaki berjaya melembutkan hati pasangannya, wanita itu pasti akan berubah,” katanya.

Janna Nick K0ngsi F0t0 Di Instagram Tarik Perhatian Netzen

K0men Netzen

sian dia duit habis beli basikal lumba..terpaksa pakai seluar k0yak

dah lama xnmpk janna pakai camni sbb skrg dh keperempuanan skit

Tudia kayuh sampai terkeluaq kepala lutut.

LUTUT PUN SAPU WHITEFLUFFY KA HAMPA

Siapa menyangka, Janna Nick mempunyai minat berbasikal dan ternyata dia memanfaatkan masa sekarang untuk meluangkannya dengan berbasikal di sekitar Putrajaya buat pertama kali. Semakin ramai yang suka riadah dengan berbasikal sekarang ni.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber IG Janna Nick

Leave a Reply