Ketiadaan Suami Laudya Cynthia Bella Saat Lebaran Undang Pers0alan Netzen

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Gara-gara memuat naik f0t0 sambutan Aidilfitri tanpa kelibat suami tercinta, pelak0n Laudya Cynthia Bella menerima pelbagai pers0alan dank 0men daripada pengikut Instagram miliknya.

Menurut lap0ran Liputan6, Laudya memuat naik f0t0nya sendirian bersama ucapan ringkas bersempena sambutan Aidilfitri pada Isnin lalu.

“Selamat hari raya daripada kami! (saya bersama beg dan selendang kegemaran),” tulisnya.

P0sting tersebut dipercayai merupakan muat naik berbayar daripada salah satu jenama p0pular antarabangsa.

Bagaimanapun, rata-rata pengikut melihat daripada sisi berlainan apabila bertanyakan mengenai keberadaan suaminya, Engku Emran.

Netzen bertanya mengenai keberadaan suami Laudya.

“Kenapa tak pernah bergambar dengan suami, pergi mana sudah?

“Tak pernah nampak gambar berdua.

“Inikan hari raya, mana f0t0 keluarga?,” k0men netzen.

Rumah tangga Laudya Cynthia Bella dan Engku Emran dikhabarkan berada di ambang perpis4han. Bella disebut-sebut telah berpindah rumah dan memilih kembali ke Ind0nesia, membiarkan suaminya yang merupakan pengusaha asal Malaysia tinggal dengan putri dari pernikahan sebelumnya.

Ada yang menduga kalau Bella sudah kembali ke Malaysia. Tapi diketahui sebelumnya, pada Maret lalu saat pemerintah Malaysia memperlakukan sistem l0ckd0wn, Bella masih berada di Tanah Air sehingga tidak mungkin baginya terbang kembali ke Negeri Jiran.

Tidak sedikit yang mengira Laudya Cynthia Bella menghabiskan waktu lebarannya di kampung halamannya, di Bandung dan belum bis4 masuk ke Jakarta karena PSBB (Pembatasan S0sial Berskala Besar).

Sehingga kini, pelak0n filem Syurga Yang Tak Dirindukan ini terus mengunci mulut mengenai hubungan rumah tangga mereka.

Laudya pernah memberitahu dia tidak akan berk0ngsi f0t0 bersama suami di media s0sial kerana ingin menjaga privasi. Laudya dan Engku Emran berkahwin pada 8 September 2017 di sebuah h0tel di Kuala Lumpur.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar, intipseleb.c0m

Leave a Reply