Lagenda Bollywood Amitabh Bachchan dan Abhishek Disahkan p0sitif C0vid-19

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelakon Bollywood terkenal, Amitabh Bachchan dan anaknya, Abhishek Bachchan kini dirawat di H0spital Nan4vati selepas disahkan p0sitif C0vid-19, semalam.

Indiatoday melaporkan, Amitabh Bachchan dibawa ke h0spital selepas mengadu ses4k n4fas. Perkara itu disahkan sendiri pelakon itu menerusi ciapan di Tw1tter miliknya dan meminta sesiapa yang pernah berhubung atau bertemunya membuat uj1an C0vid-19.

“Saya disahkan positif C0vid-19. Sudah dipindahkan ke h0spital. Keluarga dan kakitangan sudah menjalani ujian dan sedang menunggu keputusan.

Mana-mana individu yang berhubung atau bertemu saya dalam tempoh 10 hari lalu dimohon membuat uj1an,” katanya dalam ciapan berkenaan.

Beliau turut memuat naik gambarnya di h0spital di akaun Instagram miliknya bersama mesej berkenaan. Bagaimanapun, ahli keluarga lain termasuk Jaya Bachchan, Aishwarya Rai Bachchan dan disahkan neg4if.

Sementara, Abhishek Bachchan menerusi ciapan di Tw1tternya turut memaklumkan “Hari ini, saya dan ayah disahkan p0sitif C0vid-19. Kami berdua mempunyai simptom ringan dan dimasukkan ke h0spital.

Kami sudah memaklumkan kepada pihak berkuasa, keluarga dan kakitangan supaya melakukan ujian. Saya meminta semua supaya tidak panik dan bertenang. Terima kasih”

Doktor turut mengesahkan perkara itu kepada India Today bahawa Amitabh Bachchan mempunyai gej4la dan dikuar4ntin di rumah sebelum dimasukkan ke H0spital Nanavati, petang Sabtu.

Pelakon veteran itu berada di rumah sejak perintah berkurung di negara itu pada 25 Mac lalu. Namun, baru-baru ini, beliau membuat rakaman kandungan promosi untuk kuiz Kaun Banega Crorepati dan beberapa projek di rumahnya, serta mempunyai kontak dengan kru produksi yang hadir ke rumahnya.

Sementara, Abhishek Bachchan, dilihat berada di studio dubbing di Mumbai beberapa kali seminggu lalu. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Hmetro

Leave a Reply