Laki Tu Yg P0st Tapi Yg Kena Kec4m Adik Dan Mak Aku Je-Giliran Ank Sulung N0ra Ariffin Pula T4mpil Bersuara

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Sejak semalam, industri hiburan h4ngat memperkatakan mengenai penul4ran vide0 aksi bercvmbu pasangan kekasih yang masih remaja di media s0sial.

Simpati Dengan Keadaan N0ra

Lebih mengeejutkan, remaja perempuan itu merupakan salah se0rang anak perempuan kepada penyanyi p0pular N0ra Ariffin iaitu Putri Nur Dahlia. Sejurus selepas itu, Instagram N0ra dibanjiri dengan pelbagai k0men termasuk kec4man daripada netzen yang mempers0alkan mengenai tindakan anaknya. Bagaimanapun, rata-rata meluahkan rasa simpati ek0ran penyanyi turut menerima khabar dvka pada pagi Rabu mengenai pem3rgian ibu mertuanya, N0ra Abdullah.

Susulan itu juga, N0ra memuat naik satu hantaran di laman Instagram nya yang mana dia dengan berat hati akui pelaku di dalam vide0 tersebut adalah anak perempuannya. Jelas N0ra, dia sebagai se0rang ibu telah cuba sedaya upaya untuk mendidik anak-anaknya dengan cara terbaik dan mengharapkan 0rang ramai memberi ruang seketika kepada mereka.

Harap Jadikan Pengajaran

Dalam perkembangan lain, anak sulung kepada N0ra yang juga penyanyi M0hd Syakir Iman menerusi kenyataanya di laman Tw1tter berharap agar 1su mengenai adiknya itu dapat dijadikan sebagai pengajaran buat 0rang ramai. Malah dia dan keluarga sememangnya dalam usaha untuk memb3ndung hal ini daripada terus tul4r.

Menerusi carian Murai.my di k0men yang ditinggalkan pada hantaran N0ra sebelum ini mendapati, ramai yang turut bersimpati dengan ujian yang menimpa pelantun Hanya Satu itu dan tidak lama kemudian N0ra telah menyahaktikfkan ruangan k0men di beberapa hantaran di laman Inst4gram.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Murai.my

Leave a Reply