Lama berehat rupa-rupanya Farah Nabilah bakal jadi ibu kini hamil lima bulan

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

AGAK menyepi daripada dunia lak0nan selepas mendirikan rumah tangga Disember tahun lalu, pelak0n Farah Nabilah mengumumkan kini hamil lima bulan.

Farah atau nama sebenarnya Farah Nabilah Saipuddin, 28, dan suaminya iaitu M0hammed Amirul Yunus meluahkan rasa syukur dan teruja menantikan kelahiran bayi sulung mereka.

Farah dan suami teruja nak menyambut kelahiran anak pertama mereka.

“Ahamdulillah, perasaan saya dan suami sudah tentu berasa sangat gembira dan teruja nak menyambut kelahiran anak pertama kami. Saya dan suami tidak meletakkan harapan untuk dikurniakan anak lelaki atau perempuan. Bagi saya, asalkan bayi saya dalam keadaan sihat.

“Apa yang penting sekarang, saya harap peminat dapat mend0akan agar segala urusan dipermudahkan. Itu saja,” kata Farah kepada mStar.

Terdahulu Farah berk0ngsi berita gembira tersebut menerusi laman Instagram miliknya pada Rabu.

Ruang k0men di perk0ngsian tersebut dipenuhi dengan ucapan tahniah dan mend0akan agar Farah berada dalam keadaan sihat.

Berita yang menggembirakan!

Moga dipermudahkan segalanya

Dalam pada itu, berk0ngsi pengalaman awal trismester pertama, Farah berkata, dia tidak mengalami alahan yang teruk.

“Buat masa sekarang, saya tidak mengalami alahan yang teruk. Tapi masa trimester pertama, saya rasa geli dan tak b0leh makan ayam pun.

“Alhamdulillah, sekarang dah 0key. Bab mengidam, semua makanan saya teringin nak makan. Waktu PKP, saya pernah menangis sebab tak dapat apa yang saya mengidam,” ujarnya.

Farah dan suaminya yang juga se0rang juruterbang sebuah syarikat penerbangan terkenal berkahwin pada 20 Disember tahun lalu.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Kredit Mstar

Leave a Reply