Lelaki hid4p str0k d4kwa ditinggal isteri,anak lima orang galas tanggungjawab ketua keluarga

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Se0rang pengguna Faceb00k, Yuniey Iluniey berk0ngsi beberapa p0sting mengenai sebuah keluarga dimana lelaki yang menghidap str0k serta empat anaknya memerlukan sumbangan 0rang ramai.

Menerusi p0sting, dia mendakwa isteri lelaki itu keluar dari rumah meninggalkan keluarga walaupun mempunyai anak-anak berusia antara tiga hingga 15 tahun.

Menurut Yuniey, lelaki yang tinggal di Kampung Mak Lipah di Kelantan itu hidup dalam serba kekurangan selain dijaga serta diuruskan 0leh anak-anaknya tanpa tanggungjawab si isteri.

Ibu sanggup tinggalkan anak-anak kecil

Allahuakbar hancur luluh hati ni..sangup se0rang ibu meninggalkn anak-anak sekecil ni sedangkan husband dia kena str0k ( maaf sy xb0leh nak detailkan lgi maklumat sbb sy baru thu dan es0k sya kn pergi )selepas sy pergi then sy akan inf0rm secara lengkap.

Buat mase ni sy hnya tahu mereka tinggal di kampung mahligai..anak dia ade 40rg, yg sulung umur 14 tahun dan dialah yg handle semua adik2 dan jaga bapa dia.

Anak-anak masih kecil duduk dgn bapa yg kena str0k.Insha Allah, Esk kami datang ya bantu ape yang kami mampu,Ya Allah.. disaat anak-anak kite bermewah,byk lgi ank-anak yang lain berduk@

Pada p0sting berbeza, Yuniey berk0ngsi maklumat lanjut yang diperlukan 0leh keluarga tersebut sekiranya 0rang ramai ingin menghulurkan sumbangan.

Anak sulung umur 15 tahun cari rezeki di KL

Kadang-kadang berus tandas dijadikan mainan

M0h0n ringankan sedikit beban

Mereka yang ingin membantu b0leh menyalurkan sumbangan ke akaun Maybank seperti yang dinyatakan (Wan Raliza Iluniey) dengan menyertakan n0ta Bantuan Abeli.

M0ga ada sinar buat mereka! Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Yuniey Iluniey kredit 0hmymedia

Leave a Reply