“Lepas Kahwin Nampak Sopan Je Penampilan..”-K0ngsi F0t0 Dgn Suami,Kebahagiaan Tasha Shilla Jelas Terpancar

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Pelak0n Tasha Shilla berk0ngsi sekeping f0t0 bersama suami berpakaian sed0nd0n berwarna hijau di laman Instagram miliknya. Penampilan bersederhana pasangan ini dalam memaparkan kebahagiaan nyata cukup menambat hati netzen.

Rata-rata memuji pelak0n berusia 35 tahun itu dalam membawa diri selepas bergelar isteri.

Terdahulu, dengan sekali lafaz Tasha Shilla sah bergelar isteri kepada Muhammad Atiq Idris pada majlis ringkas diadakan di Masjid Wilayah pada 28 Februari 2020 selepas mengikat pertunangan pada 23 Februari 2020.

Pasangan itu dinikahkan bapa pengantin perempuan, Abd Razak Razali dan disaksikan Imam Besar masjid berkenaan, Tuan Haji Ehsan M0hd H0sni.

Pada majlis itu, pengantin lelaki menyerahkan mas kahwin RM800 dan sebentuk cincin. Tiada dulang hantaran diserahkan kedua pihak. Manakala, wang hantaran dirahsiakan atas permintaan keluarga.

“Semuanya berlaku begitu pantas. Alhamdulillah, impian, niat dan hajat yang saya simpan selama ini dipermudahkan. Saya percaya ada hikmah di sebalik segala-galanya. Saya akan tinggal di Singapura mengikuti suami, selepas selesai majlis bertandang.

“Saya bersyukur bertemu j0d0h dengan lelaki yang dicintai, biarpun semuanya berlaku begitu pantas. Sem0ga fasa baharu dalam kehidupan ini terus mematangkan saya dan suami. Insya-Allah,” katanya.

Pasangan sebaya berusia 33 tahun itu diperkenalkan se0rang teman. Mereka berkenalan pada Disember lalu dan mengikat pertunangan pada 23 Februari lalu.

“Perkenalan bermula di sebuah acara amal di Masjid Wilayah. Tanpa diduga berputik rasa sayang dan cinta. Tak sangka segala perancangan dipermudahkan. Saya percaya inilah j0d0h yang diaturkan Yang Maha Esa,” Tasha turut berkata dia tenang dan bahagia ketika berada di sisi Atiq.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! F0t0 Instagram Tasha Shilla kredit MH

Leave a Reply