“Macam Hin4 Sangat Natasha, Baju Tu Bukan Beli Dgn Air Liur” – Pengasas Produk Kes4l Kenyataan Rizman Ruzaini

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Master Partner yang juga rakan kongsi produk suplemen kesihatan Crystal C White, Nor Shahlina Abu terkil4n dengan jawapan balas Rizman Ruzaini berhubung busana ‘muslimah s3ksi’ yang digayakan pelakon, Natasha Hudson pada Selasa.

Nor Shahlina berpendapat sebagai pereka fesyen terkenal, jenama duo popular itu tidak patut melatah dengan mengh3ntam balik waima siapa pun pemakainya.

“Sebagai pereka fesyen, dia tak patut mengh3ntam balik terhadap siapa pun yang memakai baju rekaanya. Termasuklah Natasha Hudson.

“Rekaan baju yang dianggap k0ntr0versi kerana kononnya mend3dahkan bahagian bahu dan betis Natasha berlapik. Ia ada ‘lining’ dan bukannya ‘b4re shoulder’.

“Cara pereka fesyen itu menjawab seperti m4rah dan seolah olah macam hin4 sangat Natasha menggayakan busana rekaannya. Sepatutnya dia ‘back up’ dengan cakap benda yang lebih elok dan bukannya menambah bara.

“Cara pereka fesyen itu menjawab memang seperti mengh3ntam dan menghin4,” kata Nor Shahlina.

Tegas Nor Shahlina yang juga rakan baik kepada pengasas produk berkenaan, Datin Reena Zach, pereka fesyen itu sepatutnya bersifat neutral.

“Baju itu dibeli dengan duit dan bukan dengan air liur. Ia bukan busana yang ditajanya.

“Hormat sikit pembeli baju itu (merujuk kepada dirinya sendiri). Mereka peniaga yang menjalankan perniagaan fesyen sepatutnya faham dengan konsep customer is always right,” katanya lagi.

Terdahulu Rizman Ruzaini mengakui terkejut apabila mengetahui busana rekaannya itu dipakai selebriti bertudung.

Tindakan Natasha itu disifatkan Rizman telah mencalarkan imej dan reputasi yang dibina mereka sejak 15 tahun lalu.

Selasa lalu, tindakan Natasha atau nama sebenarnya Natasha Liana Hudson, 38, menggayakan gaun putih yang seolah-olah menampakkan bahagian bahu ketika majlis pelancaran produk kecantikan Crystal C White menjadi bualan ramai.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber Astro Gempak

Leave a Reply