“Macam Mana Izzue Boleh Jatuh Cinta Dekat Hang”-Awin Nurin Ded4h Ditudvh Guna B0m0h Pikat Izzue Islam

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Isteri kepada penyanyi Izzue Islam, Awin Nurin ada berk0ngsi mended4hkan ‘direct message’ yang dihantar se0rang invididu di akaun 1nstagram miliknya.

Menerusi f0t0 yang dik0ngsi, individu tersebut telah memberikan kata-kata neg4tif kepada Awin termasuk dakw4an s0al s0al rumah tangganya.

Mengejutkan, individu berkenaan turut memberi tudvhan Awin did4kwa mengamalkan ilmu hit4m seperti b0m0h untuk memikat suaminya.

“Heiiii Pelik kann, mcm mne eah @izzueislam bleh jatuh cinta dkt. Hang hahaha Xsesusai langsung k0tt aihhh Haa Sebenarnya kann Kau pergi b0m0h kann, hahaha btul takk.

“Memang btul lahh kann Pergi b0m0h pstuu nk bg izzue suka kt kau and kahwin smpailah sskrang,, kan ii hei Hekk elehhh Eahh sedar laa diri tuu sikit,” tulis individu tersebut.

Lantas, perk0ngsian Awin tersebut telah menjadi perhatian sekaligus mendapat pelbagai reaksi daripada netzen. Malah, rata-rata netzen menyifatkan tindakan individu tersebut sebagai satu sikap yang burvk dan tidak baik. Sekadar inf0rmasi, Awin mendirikan rumah tangga bersama bekas angg0ta kumpulan F0rteen itu pada 2 Jun 2013.

Sebelum ini PELAK0N Izzue Islam berk0ngsi betapa tersentuh hati dan terkejut apabila Raja Permaisuri Ag0ng, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah ingin membantu dia dan isterinya, Awin untuk mendapatkan cahaya mata.

Menurut lap0ran harian metr0, Izzue berpeluang bertemu Tunku Azizah di belakang pentas ketika pementasan teater Mak Y0ng pada 0kt0ber lalu berkata, tawaran itu disifatkan sebagai satu pert0l0ngan yang amat bernilai buat dirinya.

Untuk rek0d, Yayasan Fertiliti Tunku Azizah yang diasaskan baginda menawarkan penajaan pasangan yang terpilih untuk rawatan kesuburan perseny4waan luar rahim (1VF) di sebuah Pusat Fertiliti yang mengambil bahagian di Malaysia.

Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! F0t0 1nstagram Awin Nurin Sumber MH

Leave a Reply