Macam muka patung,keletah comel anak perempuan kakak Ella jadi perhatian warganet

Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini.

Siapa yang tak kenal kakak kepada Ratu R0ck Ella, J0jie Aminuddin. Kalau dahulu di mana ada Ella pasti ada J0jie yang merupakan pengurus kepada Ratu R0ck ini. J0jie atau nama sebenarnya R0zita tetap cantik sehingga kini dan benar-benar kelihatan awet muda.

Bagi yang mengikuti Instagram J0jie, pasti ada yang perasan akan se0rang budak perempuan kecil berkulit putih gebu. Itulah dia Maryam, anak angkatnya bersama suami, Syahrizal Ismail.

J0jie telah mendirikan rumah tangga bersama suaminya, Syahrizal Ismail lima tahun lalu. Walaupun jarak usia 14 tahun tetapi pasangan suami isteri ini benar-benar kelihatan bahagia sementelah anak kecil mereka sudah membesar.

Selepas dua tahun berkahwin, J0jie dan suaminya telah mengambil se0rang anak angkat yang diberi nama Maryam Syahrizal ketika usianya 2 minggu.

Jelas kelihatan kehadiran Maryam telah menjadi penyeri hidup kepada pasangan sama cantik sama padan ini. Ser0n0k melihat f0t0-f0t0 Maryam yang telah dik0ngsi 0leh J0jie melalui laman media s0sialnya.

Cantiknya Maryam

Maryam juga mempunyai akaun IG sendiri dan pengikutnya juga b0leh tahan ramai, iaitu sebanyak 12.4 ribu. Keletahnya yang bijak dan wajah yang c0mel membuatkan ramai yang terhibur.

Ikut cantik macam mama dia

Malah, ramai yang memuji walaupun Maryam masih kecil namun sudah kelihatan cantik, dengan mata bulat dan senyumannya yang manis, saling tak tumpah seperti wajah J0jie yang masih kekal jelita.

Memang cantik pun

Sejuk mata memandang Maryam

Mase baby dah c0mel, besar cantik

Sem0ga Maryam menjadi anak yang s0lehah bila dewasa nanti, agar kecantikan yang dimilikinya seiring dengan peribadinya kelak. Apa Kata Anda. M0h0n maaf jika ada tersilap dan s@lah.. Terima Kasih! Sumber J0jie Aminuddin dan Yang Maryam Kredit Ohmymedia

Leave a Reply